reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam.

Dziękuję wszystkim za gratulacje.

Pajkaa, trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze.:tak::tak::tak:

Sylwia75 pisze:
Ryba... masz juz imie wybrane ??:biggrin2:
Nie, jeszcze nie umiemy się zdecydować.
Super, że i u Ciebie wszystko dobrze.

Kiki, Dercia to prawdziwa ślicznotka.:tak::-)

Paula, śliczny brzusio.:-):-):-) Ojj, hemoroidy nie przyjemna sprawa, współczuję bo znam ten ból. Na szczęście w tej ciąży jakoś się jeszcze nie pokazały ale jestem pewna, że po porodzie będą na 100%.

Kinga, fiu fiu ale z Ciebie fajna laska.:tak::-):-):-)

reklama
Jola sprawdź poczte bb wysłałam ci coś :)
rybka witaj:)
mama sówka spokojnie;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello
U nas pogoda marna!!!!
b19.gif

Boszeee kiedy wreszcie przyjdzie lato????!!!!!
Powiedzieli w DDTVN ze po Bozym Ciele ma sie zrobic b. cieplo wreszcie temperauty bedą po 28/29 stopni!!!!!
czas pokaze......

Ryba- witaj...jak samopoczucie????
Bershka- jak Kubulek jak u Was?
Paulinko- witaj:)
MamoSówko- mam nadzieje ze Sab Simplex pomoze..biedne te dzieciulki z kolkami!!!

witajcie!!
U nas poraz kolejny pogoda do bani poprostu nic sie nie chce..wieje,leje ehh ja chce cieplo..

Kinga ale z Ciebie laska...

Paula super brzusio,bardzio mi sie podoba kolorek sciany co tam w tle byl..jaki to kolor??i super motyw na scianie :-)

Mamo Sowki moj Kacper tez bardzo cierpial z powodu kolek i ja wszystkiego stosowalam i dopiero po tych kroplach sab... byla poprawa..na allegro sprzedaja je za b.duze kase ja kupilam od dziewczyny z bb za 11zl za buteleczke a na allegro chyba sa po 35zl...

Royanka w piatek chrzcila Alanka i jest nad morzem moze niedlugo sie odezwie:-)

Pozdrawiam

DZIEŃ DOBRY:-)
Ok wytrzymam ten tydzień jak ma być lato to dam rade:-pale do tego czasu mogą być pogody jak ostatnie 3 dni bynajmiej w domu siedzieć nie trzeba:-)

Royanka w piatek chrzcila Alanka i jest nad morzem moze niedlugo sie odezwie:-)

Pozdrawiam
aaa to czekam na fotki:-)
Hmmm Kinga ja nie dostałam zaproszenia, ale może jestem z Wami za krótko:confused::confused::confused:
uuu ja też nie dostałam:-(ale spokojnie czekam na swoją kolej jeśli takowa bedzie:-p;-):-)
Witajcie...

na początek spieszę z wiadomością od Paajki...została w szpitalu na wyciszeniu, lekarka ją okrzyczała że od razu nie przyjechała....przesyła Wam buziaki.

Paajka trzymaj się! będzie dobrze!
ojej a jednak kiepsko:-:)-:)-:)-(kurcze co za gin że nie dał jej szybciej do szpitala:no:
Pajka czekamy na wieści od ciebie lub Pauli. buziak i nie boj sie bedzie oki!

Jak wam mija niedziela dziewczyny?
U nas bardzo ładna pogoda:) byliśmy na spacerze.. milutko.

tutaj focia
ja:happy2:

pozdrawiam was mocno wszystkie
ale z ciebie piękna kobieta:tak:
Witam dziewczyny:happy2::happy2::happy2:

Przepraszam, że tak od razu z grubej rury, ale mam ważne pytanie, a potem napiszę co u Nas:-D:-D:-D

Moja kumpela ma taki problem, że jej miesięczna córeczka cały czas płacze i płacze (oczywiście jak nie śpi i je):szok::szok::szok: było już u niej 3 lekarzy i nikt nic nie może pomóc -> mówią tylko, że pewnie małą boli brzuch i powiedzieli, żeby dawać ESPUMISAN, ale kumpela nie chce Go dawać za dużo:eek::eek::eek: pomaga tylko jak kumpela nosi córeczkę na rękach, ale tylko ONA i jest już wykończona:-:)-:)-(
miała kiedyś któraś coś takiego z dzieciaczkiem albo ma jakiś pomysł co może pomóc:confused::confused::confused: będę wdzięczna z odpowiedź:happy2::happy2::happy2:
ojej ja za wiele pomóc nie moge bo u mnie ani jedno dziecie nie miało kolek ale wiem że własnie krople sab simplex sa dobre może jakieś okłady na brzuszek:confused:nie wiem kurcze współczuje biedne maleństwo:-(

hej!
Czytam ale nie mam weny na pisanie.Walczę z pleśniawkami u Kubusia,poza tym odmawia cycka,przez 3 ostatnie dni je tylko o 5 rano a potem ani trochu,ciągnie bardziej na śpiocha,myślę,że przez te pleśniawki ma problem ze ssaniem albo zęby,a teraz stęka więc chyba będzie niespodzianka.
Aha na ząbkowanie dobre jest tantum verde,co do kolek to nie wiem co najskuteczniejsze,bo nie miałam z nimi doczynienia

Pajka dużo spokoju życzę i pozdrawiam!

Dzień dobry :)
U nas od rana dziś pada buuu... :-( byłam dziś na badaniach (morfologia, mocz) wyniki w środę przed wizytą u gina :tak:
My zaraz jedziemy do Bobasa (sklepu dziecięcego) Kacper z okazji Dnia Dziecka ma sobie coś wybrać :tak: już upatrzył sobie klocki rycerskie :-)
więcej napisze później...

Pozdrawiam Was. Buziaki

Agniechak- mój synek tez zabkuje (jest butelkowcem) i tez nie chce za bardzo jesc..jednego dnia miał 37,2 i był bardzo niespokojny kilka dni, teraz jakby troche odpuściło i zauważyłam ze dziaselka się rozpulchniły ….ciekawe tylko kiedy te ząki się pojawią?!!!!!

Czarodziejka my jesteśmy teoretycznie na cycu ale od 3 dni butla,kaszka albo zupa(jeśli można tak nazwać-marchew+ziemniak lub dynia) no i odciągam swoje mleko w miarę możliwości,a kiedy zębole się pojawią ciężko wyczuć,u starszego pierwszy pojawił się kiedy ledwie zaczął czwarty miesiąc i nie marudził,więc przypadkiem zęba wyczułam,a teraz to już z miesiąc się męczymy.
a zauważyłaś jaka zbieżność jest w datach urodzenia naszych dzieci?nieżle!
Paula brzucholek pokażny,super!pozdrawiam

reklama
Agniechak- faktycznie dzieci wiekowo mamy b. podobne!!!!!! :)
Do tego mamy po dwóch synkówJ

Planujesz jeszcze kiedys jedno?:)
Co do karmienia, mój maluch na początku był na piersi ale mialam problemy z piersia i weszla butla.
U nas objawy zabkowania pojawily się kilka dni temu (takie intensywne) Wczesniej tylko sięślinił maluch.
No ale tak jak piszesz ciekawe kiedy pojawi się pierwszy zabek!!!!/???

paulinko patrze na twój ciązowy suwaczek i nadziwic się nie mogę ze to już 30 tygodni!!!!!
Powiedz mi kiedy to zlecialo???????

Przypomnij mi na kiedy masz termin?
Masz już wszystko przygotowane? Czy dopiero się za to bierzesz?
Ja w drugiej ciązy wciąż mialam wrazenie ze jeszcze mam czasJ

LASKI GDZIE SIĘ WSZYSTKIE PODZIEWACIE????
Jakies pustki tu dzisiaj!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry