No to ciekawe czy to po prostu przypadek 50/50, czy w tej teorii jest ziarnko. Chyba się nigdy nie dowiemy tak naprawdę ja mam synka sprzed 1 dnia przed owu, zobaczymy jaka płeć będzie terazNie planowaliśmy.
Ale zgadza się z teorią owulacyjną.
Synowie są prosto z dnia owulacji.
Córka sprzed i tak grubo 5-7 dni.
Mam jeszcze w wywiadzie ciąże pozamaciczną, nie badałam niestety zarodka, ale tutaj też było grubo przed owu i jakieś mam takie przeczucie, że to faktycznie mogła być dziewczynka. No ale potwierdzenia 100% nie mam
reklama
Cześć dziewczyny
Zaczynam właśnie 7 miesiąc ciazy, czas kompletować wyprawkę na 1 prenatalnych i wizytach lekarskich do 19 tyg chłopak, widziałam siusiaka, w 20 tyg na 70% dziewczynka, później już nic nie było widać… ostatnie USG, ułożenie miednicowe, pępowina między nogami czy na tych zdjęciach da się coś rozpoznać względem wyrostka?
Zaczynam właśnie 7 miesiąc ciazy, czas kompletować wyprawkę na 1 prenatalnych i wizytach lekarskich do 19 tyg chłopak, widziałam siusiaka, w 20 tyg na 70% dziewczynka, później już nic nie było widać… ostatnie USG, ułożenie miednicowe, pępowina między nogami czy na tych zdjęciach da się coś rozpoznać względem wyrostka?
Załączniki
Patii26
Fanka BB :)
Myślę, że jak lekarz sam na usg nie widział, nawet po wyrostku, to my tym bardziej bez doświadczenia nie będziemy wiedziałyCześć dziewczyny
laurelle
wrzuć sobie tą fotkę na grupę na fb, którą wyżej ktoś polecał my tego nie ogarniemy ;pCześć dziewczyny
Hejka, byłam wczoraj na USG. Jest piękne serduszko, wstawiłam fotkę na grupę polską i zagraniczną. Według nich dziewczynka, ale oczywiście jest to bardzo wcześnie i wszystko się może zmienić. Narazie walczę żeby przeżyć z okropnymi mdłościami
laurelle
A z ciekawości, wstawisz też tutaj? Porównam ze swoimHejka, byłam wczoraj na USG. Jest piękne serduszko, wstawiłam fotkę na grupę polską i zagraniczną. Według nich dziewczynka, ale oczywiście jest to bardzo wcześnie i wszystko się może zmienić. Narazie walczę żeby przeżyć z okropnymi mdłościami
laurelle
haha u mnie ten obraz jest tak różny, że ni ch** nic nie jestem w stanie porównać a pisałaś tam dziewczynom, ze to USG przezpochwowe?Haha tak, mam nadzieje, że będzie dobrze wklejone zdjęcie Zobacz załącznik 1656508
Tak pisałam. U mnie też głowica jest na dole, więc zarodek się odwraca przy interpretacji. To sie patrzy na kosmówkę w sumie, a nie na zarodek, czasami kosmówka jest po drugiej stronie niż zarodek dlatego to nie jest wszystko takie proste haha. Ramzi to wstępna diagnoza, więc się nie nakręcam, ale na amerykańskiej grupie wszystkie jednogłośnie napisały mi, że dziewczynka, więc zobaczymyhaha u mnie ten obraz jest tak różny, że ni ch** nic nie jestem w stanie porównać a pisałaś tam dziewczynom, ze to USG przezpochwowe?
reklama
Patii26
A powiedz mi, skąd one to wiedzą ? Jak to sprawdzają ? Przecież na tak wczesnym etapie nie widać jeszcze totalnie nic, tylko kulkę, tak jak tutaj pytam z ciekawościTak pisałam. U mnie też głowica jest na dole, więc zarodek się odwraca przy interpretacji. To sie patrzy na kosmówkę w sumie, a nie na zarodek, czasami kosmówka jest po drugiej stronie niż zarodek dlatego to nie jest wszystko takie proste haha. Ramzi to wstępna diagnoza, więc się nie nakręcam, ale na amerykańskiej grupie wszystkie jednogłośnie napisały mi, że dziewczynka, więc zobaczymy
Podziel się: