U mnie w rodzinie wśród rodzeństwa stryjecznego czy ciotecznego głównie mężczyźni (mam chyba z 15 braci stryjecznych i ciotecznych łącznie). Obawiam się, że i ja mogę tylko dogadywać się z męskimi YZimą narodził się mój Pierworodny Syn
I słyszałam o teorii,że właśnie wiosną rodzi się więcej dziewczynek ale nie mam pojęcia jak jest bo w praktyce mój organizm dogaduje się tylko z zarodkami męskimi
reklama
GratulacjeDziewczyny, przyznać się, kto tak mocno trzymał kciuki ?
Chyba, że tylko ja coś tu widzę.
princess_88
Fanka BB :)
Ja słyszałam ze na jesień i zimę rodzi się więcej chłopców a na wiosne i lato dziewczynki ale mam znajome które rodziły latem i na wiosne synów a koleżanka ma 3 córki i wszystkie zimowe wiec myśle ze to jak zwykle takie gadanie a reguły nie ma.
Megi_Meg
Dziękuje !!! choć nie ukrywam, że ciąża bardzo ciężka. Do tej pory nie wiem jak to możliwe, że się udało, lekarz też jest w szoku. Termin mam na listopad choć całe życie mówiłam, że nie chce rodzić w listopadzie ale tak to jest jak się chciało szaleć w dzień mężczyznyO kurcze! Ale super wielkie gratulacje!! Rośnijcie zdrowo
Megi_Meg
Ja z zimy mam córkę i jakoś na początku kwietnia zaszłam w ciąże, za to moje koleżanki synów, więc chyba pół na pół.Czesc
Co sądzicie o teorii, że zimą rodzi się więcej dziewczynek i najlepiej w ciążę zachodzić w kwietniu?
Ja słyszałam ze na jesień i zimę rodzi się więcej chłopców a na wiosne i lato dziewczynki ale mam znajome które rodziły latem i na wiosne synów a koleżanka ma 3 córki i wszystkie zimowe wiec myśle ze to jak zwykle takie gadanie a reguły nie ma.
Dwa+Trzy
Moja dwójka z lata a najstarszy zimowyJa jestem lipcowa, moja chrzestna też a teraz chrześniaczkę będę miała też lipcowa. Mój młody jest z sierpnia. Dwaj bracia cioteczni kwiecień i maj. Faktycznie chyba nie ma reguły
@Megi_Meg ja zawsze chciałam wiosenne haha a życie swoje
Listopada unikałam, dosłownie ale to będzie piękny czas z kruszyną pod choinką
Megi_Meg
Haha no przecież ja całe życie mówiłam, że chce wiosenne, nigdy nie chciałam rodzić w listopadzie, dla to mnie najgorszy miesiąc teraz będę powtarzać, jak się chciało szaleć w dzień mężczyzny, to się prezenty zbiera w listopadzieMoja dwójka z lata a najstarszy zimowy
@Megi_Meg ja zawsze chciałam wiosenne haha a życie swoje
Listopada unikałam, dosłownie ale to będzie piękny czas z kruszyną pod choinką
reklama
Widocznie tak musiało byćHaha no przecież ja całe życie mówiłam, że chce wiosenne, nigdy nie chciałam rodzić w listopadzie, dla to mnie najgorszy miesiąc teraz będę powtarzać, jak się chciało szaleć w dzień mężczyzny, to się prezenty zbiera w listopadzie
Podziel się: