reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej kobitki kochane wpadłam sie przywitać :-) ostatnio zrobiło sie cieplutko i nie mam zbyt czasu na siedzenie przy kompie (młody z dworku nie chce wracać)Powiem Wam cos śmiesznego ;)
Dzis wróciłam do domu po spacerku a teściowa moja zaczęła krzyczeć że ma nowinę wiec lecę z młodym (ciekawość) a ona się śmieję mówi że była u swojej mamy i z jej okna widać dom w którym mieszkamy razem. Siedział bociek koło godziny na kominie i klekotał
Przyszła do domu i powiedziała to teściowi a on od razu jej się dopytuje czy coś będzie u nas bo jak bociek tyle siedział to musi to coś znaczyć hihihihi
Nic nie mówiłam że się zaczęliśmy starać od nowa ale zaczęli mi się badawczo przyglądać hihihihi ale był by numer jak by faktycznie się sprawdziło ;)
umnie prace nad fasolka się zakonczyły teraz czekam na efekty ale jeszcze 14 dni ;-) zostało do testowania i zobaczy sie czy coś z tego wyjdzie :-)
Beata miałas chyba testowac jakos teraz ;-) nie jestem na bierząco z tym co się dzieje u Was ale jutro postaram się poczytac co tam u Was się dzieje ciekawego
Kolorowych snów kochane
oqdt1214618220x.gif

Medio jutro wkleję swoją twarz, ale chyba na 156 str mam wrzuconych kilka fotek.
Dzięki aż się zarumieniłam.
Piękna Beatko naszukałam sie na tych stronach Twoich zdjęć, ale nie znalazłam, musiałam zmieniać opcje, bo ja miałam ustawione w w ustawieniach opcji-40 postów na stronę, a Ty chyba musisz mieć ,mniej- 10 chyba, c?. Ale za to czekam na jutrzejsza fotkę:):-)

Hej kobitki kochane wpadłam sie przywitać :-) ostatnio zrobiło sie cieplutko i nie mam zbyt czasu na siedzenie przy kompie (młody z dworku nie chce wracać)Powiem Wam cos śmiesznego ;)
Dzis wróciłam do domu po spacerku a teściowa moja zaczęła krzyczeć że ma nowinę wiec lecę z młodym (ciekawość) a ona się śmieję mówi że była u swojej mamy i z jej okna widać dom w którym mieszkamy razem. Siedział bociek koło godziny na kominie i klekotał
Przyszła do domu i powiedziała to teściowi a on od razu jej się dopytuje czy coś będzie u nas bo jak bociek tyle siedział to musi to coś znaczyć hihihihi
Nic nie mówiłam że się zaczęliśmy starać od nowa ale zaczęli mi się badawczo przyglądać hihihihi ale był by numer jak by faktycznie się sprawdziło ;)
umnie prace nad fasolka się zakonczyły teraz czekam na efekty ale jeszcze 14 dni ;-) zostało do testowania i zobaczy sie czy coś z tego wyjdzie :-)
Beata miałas chyba testowac jakos teraz ;-) nie jestem na bierząco z tym co się dzieje u Was ale jutro postaram się poczytac co tam u Was się dzieje ciekawego
Kolorowych snów kochane
oqdt1214618220x.gif
Stokrotko, oby to był fasolkowy znak;-)

Hej Kobietki!
Troszkę mnie nie było, ale my z małym nadal walczymy. Wymioty przeszły ale teraz jest potworna biegunka z którą nie możemy dać rady. Smecta nie pomaga, a dieta mu wychodzi bokiem, jedyne co trawi to biszkopty i herbatka. Dziś mu dałam nifuroksazyd i zobaczymy co będzie jutro.

Widzę że dołączyły do nas nowe Kobietki:-) super:tak: witajcie i wpadajcie do nas.

Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna. Miłej nocki:-D

Aniu zdrówka dla synka...;-)

Medio tak, mam 10 postów na stronie.....;-)

Stokrotko no nic miałam piękną I i @ dostałam 27 dc- o 3 dni wcześniej. Trzymam kciuki za Ciebie kochana.....;-)

DOBRANOC

Stokrotko no to bociek sam się pofatygował do was. To pewnie nie na darmo :tak:
Madzia widzę, że bliźniaki ci się marzą :-p
Anka strasznie mi żal twojego bidulka :baffled:
Medio super, ze nerwica nieco zelżała :-)

reklama
Dzieńdoberek:laugh2:!
Dziś u nas zanosi się na lepszą pogode, zaraz małego muszę wyszykować do szkoły i zaprowadzić.
Beatko głowa Cię nie boli od tej nauki:sorry2:, dzisiaj też zakuwasz?

disney070.gif

Do góry