reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej. Na podstawie wyrostka była dziewczynka i teraz w końcówce 15 tyg Pani gin powiedziała że na 100% dziewczynka i pokazała słynne trzy kreseczki na dziewczynkę. Ale z kupowaniem różu wstrzymuje się do połówkowych bo często się słyszy o pomyłkach niestety. A na połówkowych to juz powinno być pewne. Mimo iż moja gin powiedziała że już napewno nic nie urośnie wole być ostrożna
A masz zdjęcie z 6-7tyg?

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym roku. Zdrowych maluszków tych posiadanych w domu, brzuszkach i planowanych, lekkich ciąż i porodów. Zdrowia, spełnienia marzeń i oby wszystko ułożyło się tak jak tego zapragniecie. 🥳

Dziewczyny wpadliśmy 🙈 Nie mogę w to uwierzyc. Całe życie twierdziłam,ze wpadka jest niemożliwa! Mamy dwóch zaplanowanych synów. Całe życie bez zabezpieczenia tak dobrze znałam swój organizm. Zawsze miałam owulację w 18/19 dc,a teraz nawet nie wiem kiedy miałam :( Robiłam testy od 14dc i ciagle były negatywne. Myślałam,ze to był cykl bezowulacyjny.
Jestem załamana,bo pare dni temu miałam gastroskopie w znieczuleniu…tydzień temu zaszczepiłam się pierwsza dawka na covid (tata ma raka o zrobiłam to wyłącznie dla Niego). A tu taka niespodzianka. Do tego maz leży chory z covidem :(
Nic nie dzieje się bez przyczyny :)
Mam nadzieję, że wszystko ok (jeszcze jestem niedoczytana ;) )

Hej. Na podstawie wyrostka była dziewczynka i teraz w końcówce 15 tyg Pani gin powiedziała że na 100% dziewczynka i pokazała słynne trzy kreseczki na dziewczynkę. Ale z kupowaniem różu wstrzymuje się do połówkowych bo często się słyszy o pomyłkach niestety. A na połówkowych to juz powinno być pewne. Mimo iż moja gin powiedziała że już napewno nic nie urośnie wole być ostrożna
Z dziewczynki to juz trudniej sie zeobic chlopaka. Ponoc z chłopców moga byc dziewczynki 😂 Ale trzymam kciuki za połówkowe, aby było zdrowe i cudne!

I całe szczęście że się zaszczepiłaś - i Ty i maluch będziecie przez to o wiele bezpieczniejsi. Drugą dawkę dadzą Ci pewnie w 2 trymestrze - znów maluch skorzysta bo dostanie przeciwciała.

Te peaki LH czasami pokazują się przez kilka godzin - robiąc testy raz dziennie mogłaś go nie wyłapać.
Robię testy od 8 lat…nigdy mi się to nie zdarzyło :)

reklama
Do góry