reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja kuzynka wpadła 2-krotnie uprawiając seks w dni nieplodne. Jakoś przetrwały bardzo długo te zenskie plemniki...i zaskoczenie:-). Więc rada taka, aby wpadać, a nie starać sie;-).
No to ciekawe co będzie u nas bo my tez ostatni sex kilka dni przed dodatnim testem owulacyjnym i to tej pory nie mogę uwierzyć ze zaskoczyło 😉jutro pierwsze usg, zobaczymy czy pokaże się zarodek

reklama
Tak :) nie miałam za bardzo nadziei na córeczkę po moich dwóch synach 😅 i zupełnie teraz nie starałam się o dziewczynkę. Gdy byłam juz w ciąży dodał mi nadziei artykuł Mamy Ginekolog odnośnie tych wszystkich metod planowania, że może jednak jest szansa na dziewczynkę i się udało 🎀🤗
To teraz Ty dajesz mi nadzieję 😊 mam dwóch synów A teraz trzecia ciąża, współżycie trzy dni i dzień przed owu. Marzy mi się córeczka i bałam się że ten dzień przed owu to za blisko. Okaże się za 4tyg

To teraz Ty dajesz mi nadzieję 😊 mam dwóch synów A teraz trzecia ciąża, współżycie trzy dni i dzień przed owu. Marzy mi się córeczka i bałam się że ten dzień przed owu to za blisko. Okaże się za 4tyg
Oj to życzę upragnionej córeczki 🎀😍 mi nadzieje dawało to, że wedlug tej teorii z owulacją przy invitro rodzili by się praktycznie sami chłopcy. W tym artykule jest o tym wspomniane. A widziałam takie statystyki, że z invitro jest więcej dziewczynek.

reklama
Oj to życzę upragnionej córeczki [emoji166][emoji7] mi nadzieje dawało to, że wedlug tej teorii z owulacją przy invitro rodzili by się praktycznie sami chłopcy. W tym artykule jest o tym wspomniane. A widziałam takie statystyki, że z invitro jest więcej dziewczynek.
Gratulacje!!! Czy mogłabyś przypomnieć Twoje staranka??? I jak to wyglądało w przypadku chłopców?

Do góry