reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam link do badania ale to się prawie nie posuwa, wiec obawiam się, ze dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedzieć czy jest ten synek czy nie ;) A niby miało być 4-7 dni hehe. Wiec u mnie raczej bliżej 7 dni będzie. Wszystko jest online, wyniki tez na stronie kliniki jak się loguje na mój profil. Plamienia miałam znów we wtorek dość obfite ale leżałam plackiem i póki co jest cisza. Może ten krwiak już się całkiem opróżnił... fajnie by było.
cos czuje, ze jutro bedziesz miec wyniki :D

reklama
Dziewczyny! Mam wyniki NIPT! 😱
Tak mi się ręce trzęsły, ze nie mogłam kliknąć w link!
Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nic 😂 ciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek 😍
@Elenaa mow mi skad wiedziałaś?! 😱
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy ;)

Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nic 😂 ciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek 😍
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy ;)
Gratulacje!!! Czułam, że tak będzie. Cudownie :)))

Podeślij link do tego kalendarza ;)

reklama
GRATULACJE córeczki!💟
No nie wiem jakos miałam przeczucie, że u Was będzie córeczka, po tym jak pisałaś że odpuściłaś całe to planowanie, że chcesz po prostu mieć dziecko. Sama wiem po sobie że z niemal identycznych starań mamy córke i syna, więc myślę po prostu co nam jest pisane to tak będzie. Mam koleżankę co po dwóch synach ma córke, a ona typowo była na monitoringu i niemalże zastosowała metode bdm na chłopca (oczywiscie o tym nie wiedząc), więc tak miało być i nic tego nie zmieni :-) :)
Poza tym to naprawde niesamowite że z milionów plemników ten jeden wygrywa i powstaje z niego taki a nie inny człowieczek.

Do góry