reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poważnie? Moj sie w lodowatej wodzie kąpię i mamy 4 córki [emoji85][emoji1787][emoji1787]
Ale za to ja we wrzątku [emoji85][emoji85] nawet w ciąży.

Zimno też chyba nie działa sprzyjająco na nasienie, lubią optymalną temperaturę, trochę niższą niż ogólna ciała.

Ale mogłabyś zapytać, jak to robi, że nie zamarza, bo ja się obecnie zimnej wody boję jak diabeł święconej. 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki, a czy któraś z Was, nie stosując diety itp.wspolzyla od razu po miesiaczce? i czym to zwiastowalo, chlopcem czy dziewczynka? bo tak zastanawiam się, czy plemniki meskie dadzą radę wytrwać np. 6 dni w drogach rodnych?

Dziewczyny, wskazaniem do in vitro jest m.in. hemofilia...A wiecie co? Lecze się u Hematologa (wlasnie) i mam problemy z krzepliwoscia krwi. Czy moge poprosić o takie zaswiadczenie? Czy wyglupie się?

reklama
Jeżeli maSz hemofilię, która jest choroba genetyczna dziedziczna to na pewno możesz poprosić. Na naszym sierpniowkowym wątku jest jedna laska po in vitro z PGD, której podano żeński zarodek ze względu na chorobę genetyczna (szczegółów nie znam).
Dziewczyny, wskazaniem do in vitro jest m.in. hemofilia...A wiecie co? Lecze się u Hematologa (wlasnie) i mam problemy z krzepliwoscia krwi. Czy moge poprosić o takie zaswiadczenie? Czy wyglupie się?

Do góry