reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A widzisz, a Rafal Majka ma córke i syna :-) a on napewno wiecej jezdzi od mojego meza :D czyli wbrew pozorom to czynnik chyba bez znaczenia skoro mozna miec dzieci obu płci, albo przewaga chlopcow nawet po Twoich kolegach :-)

No to popros aby zrezygnował dla Ciebie :-) wynagrodzisz mu jak urodzisz mu syna (no ja wiem ze mu obojętna płeć), ale skoro to Twoje marzenie, to niech pomoże Ci zrealizować :-)
Zobaczymy 🙄 teraz sauna odpadła bo covid, a wiosna/lato, to zazwyczaj bierze prysznic. Może coś jeszcze da się uratować 🤣 zastanawiam się czy mu nie kupić witamin na poprawę nasienia 🤪

reklama
Z zięciami się dogadasz a mnie już przerażają przyszłe synowe!!! Też trzy hahaha
No ja myślę że będę coś w ten deseń 🤣🤣🤣
1579681382_q1xs8o_600.jpg

Mój mąż nigdy nie palił, ale dyskwalifikują go gorące kąpiele i sauna i dopóki tych nawyków nie zmieni to mogę zapomnieć o tym żeby mieć syna haha

Mój od zawsze kapie się we wrzątku i syna ma, także wszystko przed Tobą. 😀

Mnie synowa też przeraża, chociaż nie wiem, czy się już urodziła. 😀

reklama
Poważnie? Moj sie w lodowatej wodzie kąpię i mamy 4 córki [emoji85][emoji1787][emoji1787]
Ale za to ja we wrzątku [emoji85][emoji85] nawet w ciąży.
4 córki toż to super ekipa 😁
Ja mam koleżankę co było ich 5 w domu. Po piątej jej tata odpuścil. Ale za to ma dzisiaj 5 fajnych zięciów :D

Do góry