reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A widzisz, a Rafal Majka ma córke i syna :-) a on napewno wiecej jezdzi od mojego meza :D czyli wbrew pozorom to czynnik chyba bez znaczenia skoro mozna miec dzieci obu płci, albo przewaga chlopcow nawet po Twoich kolegach :-)

No to popros aby zrezygnował dla Ciebie :-) wynagrodzisz mu jak urodzisz mu syna (no ja wiem ze mu obojętna płeć), ale skoro to Twoje marzenie, to niech pomoże Ci zrealizować :-)
Zobaczymy 🙄 teraz sauna odpadła bo covid, a wiosna/lato, to zazwyczaj bierze prysznic. Może coś jeszcze da się uratować 🤣 zastanawiam się czy mu nie kupić witamin na poprawę nasienia 🤪

reklama
Z zięciami się dogadasz a mnie już przerażają przyszłe synowe!!! Też trzy hahaha
No ja myślę że będę coś w ten deseń 🤣🤣🤣
1579681382_q1xs8o_600.jpg

Mój mąż nigdy nie palił, ale dyskwalifikują go gorące kąpiele i sauna i dopóki tych nawyków nie zmieni to mogę zapomnieć o tym żeby mieć syna haha

Mój od zawsze kapie się we wrzątku i syna ma, także wszystko przed Tobą. 😀

Mnie synowa też przeraża, chociaż nie wiem, czy się już urodziła. 😀

reklama
Poważnie? Moj sie w lodowatej wodzie kąpię i mamy 4 córki [emoji85][emoji1787][emoji1787]
Ale za to ja we wrzątku [emoji85][emoji85] nawet w ciąży.
4 córki toż to super ekipa 😁
Ja mam koleżankę co było ich 5 w domu. Po piątej jej tata odpuścil. Ale za to ma dzisiaj 5 fajnych zięciów :D

Do góry