reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak właśnie było, wyszła niechcący :) choć wtedy marzył mi się syn, wsumie nadal mi się marzy i mam zamiar go "stworzyć" 😂 widocznie u mnie tak musiało być, gdybym pierwszego miała syna, to nie poznałabym świata dziewczynki, teraz w córce jestem zakochana i fajna więź się tworzy matka - córka, w styczniu skończy 5 lat, a już teraz wiem, że będziemy najlepszymi przyjaciółkami :)
To jestem piękne, o czym teraz piszesz....🥰A czy nie chciałabyś mieć drugiej córci? Pytam z ciekawości:-)

Ja mam Hashimoto a dodatkowo czynnik, który zaniża wynik TSH. Ogólnie mam cyrki z tarczycą przez całe życie. Cudem dwie bezproblemowe ciążę są za mną :)

To jestem piękne, o czym teraz piszesz....🥰A czy nie chciałabyś mieć drugiej córci? Pytam z ciekawości:-)

Gdybyś zapytała mnie 6 lat temu, to odpowiedziałabym, że nie, zawsze chciałam 2 synów, ewentualnie parkę, dwóch córek nigdy nie brałam pod uwagę. Mimo, że ja jestem bardzo kobieca ( tak sobie dziś posłodzę nieskromnie) to wydawało mi się, że bliżej mi do chłopców. Teraz wszystko się zmieniło, córka zmieniła moje nastawienie do wszystkiego, pokazała mi świat małej kobiety, która też kiedyś chce być mamą, która ma marzenia jak każda z nas, która uwielbia ze mną robić zakupy, która rozpieszcza mojego męża, a swojego tatusia :) i tak mogę pisać w nieskończoność. Owszem pyskata też się robi, żeby nie było :) ale ogólnie jest super. Gdybym miała mieć 3 dzieci, to chciałabym 2 córki i syna, ale trójki mieć nie będę, a syna mam w sercu, chce poznać i odkrywać świat małego chłopca. Córkę przyjmę z otwartymi ramionami, ale boję się, że w sercu zawsze będzie mi gdzieś tego chłopca brakować.

Jak kupuję ubrania córce np w hm, w zarze czy w newbie, to zawsze zaglądam z ciekawości na dział chłopięcy i tam też się rozpływam 🥰 chociaż chłopiec tańszy w utrzymaniu 😂 nie trzeba tych wszystkich spineczek, gumeczek, opasek itp ;)

Jak kupuję ubrania córce np w hm, w zarze czy w newbie, to zawsze zaglądam z ciekawości na dział chłopięcy i tam też się rozpływam 🥰 chociaż chłopiec tańszy w utrzymaniu 😂 nie trzeba tych wszystkich spineczek, gumeczek, opasek itp ;)
Tak, to prawda, niektóre chłopięce też są super, zwłaszcza koszule casual😎. Wiem, o czym piszesz w stosunku do dziewczynek. Dochodzą jeszcze torebeczki, biżuteria i milion pomadek ochronnych 😂😀

reklama
Tak, to prawda, niektóre chłopięce też są super, zwłaszcza koszule casual😎. Wiem, o czym piszesz w stosunku do dziewczynek. Dochodzą jeszcze torebeczki, biżuteria i milion pomadek ochronnych 😂😀

Ooo tak, pomadka to bardzo ważna rzecz 😂 ogólnie ja uwielbiam ubrania dla dzieci, ale mając 2 córki to mogłabym zbankrutować 😂 więc proszę o rady na płeć męską :)

Do góry