Mecenasowa27
Fanka BB :)
@madziolek chyba coś przeoczylam. Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana. [emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro..... Mozesz przypomniec w ktorym byłaś tyg?
A mówił co moze byc przyczyną? Tj Twoja 2 ciąża tak? Wczesniej mialas poronienie?7 tydzień ciąży lekarz z następną ciążą kazał się wstrzymać od 3 do 6 miesięcy
A mówił co moze byc przyczyną? Tj Twoja 2 ciąża tak? Wczesniej mialas poronienie?
Hej my piliśmy po dwie kawy rozpuszczalne dziennie. Któraś dziewczyna pisała też o śniadaniach, to nie tak że z nich zrezygnowałam ale zawsze jadłam pół godziny po wstaniu owsiankę z orzechami a przy staranicha czekalam około 3 h i jadłam białe pieczywo z nabiałem (gdzieś przeczytałam że kobiety jedzące pełnowartościowe śniadanie np. Owsiankę częściej rodzą chłopców) . Co do karmienia piersią przy drugim synku karmiłam jeszcze pierwszego do drzemki i w nocy a w tej ciąży synka karmiłam już tylko w nocy więc mniej ale wciąż. Tak jak pisze Magic każdy organizm inny, ważne żeby skonfrontować informacje z tym co robiliśmy wcześniej, żeby zobaczyć co może mieć znaczenie jak pH, dieta, częstotliwość stosunków itp i zrobić jak najwięcej rzeczy inaczej. A czy mamy na to jakikolwiek wpływ czy był to przypadek to się chyba nigdy nie dowiemyMogłabyś napisać ile piliście kawy, ja jakoś nie potrafię odstawić i moj m (((
A możesz się podzielić ile mial Twoj drugi synek jak zaszłaś w ciążę?Hej my piliśmy po dwie kawy rozpuszczalne dziennie. Któraś dziewczyna pisała też o śniadaniach, to nie tak że z nich zrezygnowałam ale zawsze jadłam pół godziny po wstaniu owsiankę z orzechami a przy staranicha czekalam około 3 h i jadłam białe pieczywo z nabiałem (gdzieś przeczytałam że kobiety jedzące pełnowartościowe śniadanie np. Owsiankę częściej rodzą chłopców) . Co do karmienia piersią przy drugim synku karmiłam jeszcze pierwszego do drzemki i w nocy a w tej ciąży synka karmiłam już tylko w nocy więc mniej ale wciąż. Tak jak pisze Magic każdy organizm inny, ważne żeby skonfrontować informacje z tym co robiliśmy wcześniej, żeby zobaczyć co może mieć znaczenie jak pH, dieta, częstotliwość stosunków itp i zrobić jak najwięcej rzeczy inaczej. A czy mamy na to jakikolwiek wpływ czy był to przypadek to się chyba nigdy nie dowiemy
Pewnie pierwszy synek 13 miesięcy jak zaszłam w ciążę z drugim. Drugi synek 22 miesiące i ciąża z córeczką. A ile ma Twój synek?A możesz się podzielić ile mial Twoj drugi synek jak zaszłaś w ciążę?
Dopiero pol roczku.Pewnie pierwszy synek 13 miesięcy jak zaszłam w ciążę z drugim. Drugi synek 22 miesiące i ciąża z córeczką. A ile ma Twój synek?
To jeszcze zdradź jak ogarnęłaś tą Trójeczkę z małą różnicą wieku?Pewnie pierwszy synek 13 miesięcy jak zaszłam w ciążę z drugim. Drugi synek 22 miesiące i ciąża z córeczką. A ile ma Twój synek?