reklama
Dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki
Gratulacje i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
Magic87 a Ty odstawiłas tego Vitexa od razu jak się dowiedziałaś o ciąży ? I ta resztę suplementów ? Czy potem jakoś progesteron nie spadł ?
Czy ktoś wie może jak trochę podnieść testosteron ? Nie chcę mieć wysokiego, ale taki normalny w normie.
Pragne
Gratulacje !!!!!!!!! zdrowej i spokojnej ciazyDzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki
Super, gratulacje !!!Hej dziewczyny wracam po dłuższej nieobecności. Właśnie zrobiłam test tydzień po oczekiwaniu na @. Pozytywny jedna kreska mocna a druga tylko o trochę słabsza. Jestem bardzo szczęśliwa a zarazem trochę się obawiam dopiero miesiąc jestem w nowej pracy i obawiam się, że mnie zwolnią jak się dowiedzą
Mężowi planuję powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób - jak macie pomysły to z chęcią poczytam będziecie moją inspiracją. Rodzicom również powiem w jakiś nietypowy sposób i planuję wykorzystać do tego święta Bożego Narodzenia . Co do tabletek itd. które brałam na dziewczynkę to nie stosowałam ich regularnie, więc wszystko się okaże
Kevinka dziękuję i wysyłam ciążowe fluidyDomi33 super cieszę się bardzo
Będzie dobrze napewno
Kurcze coraz więcej mamy tu ciężarnych, więcej niz staraczek.
Zaniedlugo sama tu będę
Dziewczyny poprosimy tu jakieś, ciążowe fluidki
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Świetna wiadomość [emoji7] gratulacje i rosnijcie zdrowo [emoji8]Dzisiaj w dniu spodziewanej miesiączki [emoji846]
Nie zapomnij o mnie, ja też tu ciągle jestem... niestety [emoji2955]Domi33 super cieszę się bardzo [emoji847]
Będzie dobrze napewno [emoji4][emoji4]
Kurcze coraz więcej mamy tu ciężarnych, więcej niz staraczek.
Zaniedlugo sama tu będę [emoji16]
Dziewczyny poprosimy tu jakieś, ciążowe fluidki [emoji847][emoji6][emoji3]
reklama
Mecenasowa27 dla Ciebie również ciążowe fluidyŚwietna wiadomość [emoji7] gratulacje i rosnijcie zdrowo [emoji8]Nie zapomnij o mnie, ja też tu ciągle jestem... niestety [emoji2955]
Podziel się: