reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie bardzo, jest taki pół na pół. Jakby ból podbrzusza ustal, a jeszcze dziś był.
Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.

Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.
To am chłopca czy dziewczynkę ten sudafed?

Gdybym to jeszcze miała,😞
Jestem na, weekend na campingu w lesie 😊przyjechaliśmy tak odskocznia od miasta 😊 mam przy sobie jedynie sylk, dam parę kropelek przed starankami🤔

reklama
Hej dziewczyny 😁 wracam po dłuższej nieobecności. Właśnie zrobiłam test tydzień po oczekiwaniu na @. Pozytywny jedna kreska mocna a druga tylko o trochę słabsza. Jestem bardzo szczęśliwa a zarazem trochę się obawiam dopiero miesiąc jestem w nowej pracy i obawiam się, że mnie zwolnią jak się dowiedzą 😕
Mężowi planuję powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób - jak macie pomysły to z chęcią poczytam będziecie moją inspiracją. Rodzicom również powiem w jakiś nietypowy sposób i planuję wykorzystać do tego święta Bożego Narodzenia 😁. Co do tabletek itd. które brałam na dziewczynkę to nie stosowałam ich regularnie, więc wszystko się okaże 😁

Załączniki

• IMG_20201101_072234.jpg
    IMG_20201101_072234.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 53
Do góry