Nie bardzo, jest taki pół na pół. Jakby ból podbrzusza ustal, a jeszcze dziś był.A masz śluz typowo płodny ? Bo jeśli nie to chyba śmiało możesz spróbować. To podobno oznaką, że organizm jest przygotowany dziewczynkowo. Ja np. próbowałam kilkanaście godzin przed owu, ale nie miałam płodnego.
reklama
A masz śluz typowo płodny ? Bo jeśli nie to chyba śmiało możesz spróbować. To podobno oznaką, że organizm jest przygotowany dziewczynkowo. Ja np. próbowałam kilkanaście godzin przed owu, ale nie miałam płodnego.
Gdyby jeszcze zaskoczyło było by pięknie
Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.Nie bardzo, jest taki pół na pół. Jakby ból podbrzusza ustal, a jeszcze dziś był.
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To am chłopca czy dziewczynkę ten sudafed?Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.
Na dziewczynkę. Wysusza śluz płodny. Godzinkę, dwie przed staraniami, chociaż dużo osób bierze aż do owulacji.To am chłopca czy dziewczynkę ten sudafed?
Mecenasowa27
Dobrze wiedzieć. Ciekawe skąd te dziewczyny biorą te pomysły [emoji16]
Na dziewczynkę. Wysusza śluz płodny. Godzinkę, dwie przed staraniami, chociaż dużo osób bierze aż do owulacji.
Gdybym to jeszcze miała,Dziś czytałam posty Piranhi i tam były informacje, że podobno jak jest śluz płodny, nawet o niskim pH to szanse na chłopca są spore. Jeżeli bardzo Ci zależy to może Sudafed w tabletkach godzinkę przed staraniami na zmianę śluzu. Zauważyłam, że sporo osób było zadowolonych z efektów i Magic też stosowała z tego co pamiętam.
Jestem na, weekend na campingu w lesie przyjechaliśmy tak odskocznia od miasta mam przy sobie jedynie sylk, dam parę kropelek przed starankami
Mecenasowa27
A przypomnisz mi co to jest ten sylk i jak to się stosuje?
Gdybym to jeszcze miała,[emoji20]
Jestem na, weekend na campingu w lesie [emoji4]przyjechaliśmy tak odskocznia od miasta [emoji4] mam przy sobie jedynie sylk, dam parę kropelek przed starankami[emoji848]
Sylk to zakwaszający preparat, lubrykant stosowany tuż przed staraniami. Niektóre dziewczyny używają go też po starankach gdy ph podskoczyA przypomnisz mi co to jest ten sylk i jak to się stosuje?
reklama
Madziołek.
Hej dziewczyny wracam po dłuższej nieobecności. Właśnie zrobiłam test tydzień po oczekiwaniu na @. Pozytywny jedna kreska mocna a druga tylko o trochę słabsza. Jestem bardzo szczęśliwa a zarazem trochę się obawiam dopiero miesiąc jestem w nowej pracy i obawiam się, że mnie zwolnią jak się dowiedzą
Mężowi planuję powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób - jak macie pomysły to z chęcią poczytam będziecie moją inspiracją. Rodzicom również powiem w jakiś nietypowy sposób i planuję wykorzystać do tego święta Bożego Narodzenia . Co do tabletek itd. które brałam na dziewczynkę to nie stosowałam ich regularnie, więc wszystko się okaże
Mężowi planuję powiedzieć w jakiś wyjątkowy sposób - jak macie pomysły to z chęcią poczytam będziecie moją inspiracją. Rodzicom również powiem w jakiś nietypowy sposób i planuję wykorzystać do tego święta Bożego Narodzenia . Co do tabletek itd. które brałam na dziewczynkę to nie stosowałam ich regularnie, więc wszystko się okaże
Załączniki
Podziel się: