Mecenasowa27
Fanka BB :)
To nie jest pozytyw, kreska testową nie jest równie ciemna jak kontrolna ani ciemniejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni bierzesz ten zuravit? To jest na dziewczynke właśnie? My już czekamy czy cię tam się dziejeBebaby ja też zurawit lub zurawine z doz ale to mega dawki nie tak jak zalecają 1 tab dziennie tylko np 6
Gratulacje !!! Czyli udalo sie w pierwszym cyklu sraran ??? Wow. Życzę różowej ciąży!Hejka dziewczyny witam się porannie ja już po testowanku dzisiaj mam 9 na 10dp bo 10dp będzie dopiero o 17. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i już była widoczna kreseczka ale nie pisałam Wam bo była slabiutenka u mnie zagnieżdżenie nastąpiło 8 dp w nocy
Gratulacje. Ja też dwa razy przed @ dowiedziałam się, że jestem w ciąży tylko pierwszy raz w dzień @ bo przyszła inna niż zwykleHejka dziewczyny witam się porannie ja już po testowanku dzisiaj mam 9 na 10dp bo 10dp będzie dopiero o 17. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i już była widoczna kreseczka ale nie pisałam Wam bo była slabiutenka u mnie zagnieżdżenie nastąpiło 8 dp w nocy
Gratulacje i spokojnej, zdrowej ciąży. Coś czuję, że będzie bardzo różowo.Hejka dziewczyny witam się porannie ja już po testowanku dzisiaj mam 9 na 10dp bo 10dp będzie dopiero o 17. Wczoraj zrobiłam pierwszy test i już była widoczna kreseczka ale nie pisałam Wam bo była slabiutenka u mnie zagnieżdżenie nastąpiło 8 dp w nocy
Anulka w nocy obudziłam się bo stawy mnie rozbolały a nigdy takie coś nawet w grypie mi się nie stało po 0,5h przestało i zasnęłam z rana miałam na teście slabiutenka kreseczke a do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dniGratulacje super wiadomość z ranaz czułaś zagnieżdzanie? Jesteś jeszcze przed okresem i wyszło już?
O tak opisz prosze wszystko Widze, że niesamowicie się do tego wszystkiego przygotowałaś. Jestem pewna, że będzie róż !!!Anulka w nocy obudziłam się bo stawy mnie rozbolały a nigdy takie coś nawet w grypie mi się nie stało po 0,5h przestało i zasnęłam z rana miałam na teście slabiutenka kreseczke a do terminu miesiączki mam jeszcze 5 dni
Dziewczyny powiem że nie mogłam uwierzyć mam zamiar iść na betę ale jak mi się uda to w sobotę i zbadać przyrosty. W następnym poście napisze wam co zrobiłam