reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magic a Ty ktorego pazdziernika robisz pierwsze testy? Ktora z was testuje w pazdzieniku? Za kogo oprocz Pragne_Syna trzymamy kciuki?
Hej 😊 pewnie za mnie możecie trzymać kciuki chociaż nie sądzę żeby mi się udało 😔 drugi cykl stymulowalam Clo pęcherzyk rósł w 11 dniu cyklu
miał 11mm ale czy pękł to niewiem bo mam wysoka prolaktyne😔 i nie byłam w tym cyklu na monitoringu by to sprawdzić ale w razie w😊 biorę duphaston bo po ostatnim okresie miałam dwa dni plamienia🤔

Hej 😊 pewnie za mnie możecie trzymać kciuki chociaż nie sądzę żeby mi się udało 😔 drugi cykl stymulowalam Clo pęcherzyk rósł w 11 dniu cyklu
miał 11mm ale czy pękł to niewiem bo mam wysoka prolaktyne😔 i nie byłam w tym cyklu na monitoringu by to sprawdzić ale w razie w😊 biorę duphaston bo po ostatnim okresie miałam dwa dni plamienia🤔
A jak Endo twoje wygląda po clo?

Ja byłam wczoraj na monitoringu pęcherzyk 19mm więc owu tuż tuż a miałam wczoraj 12dc , pojadę w czwartek zobaczyć czy pękł 😊
A testy dalej wychodzą słabe 🤷‍♀️
Angel a może mocz masz bardziej rozcieńczony spróbuj powstrzymać się na 3h od picia i siusiania bo przy 19mm już testy powinny ciemnieć albo zmień testy chociaż na one step kiedyś były dostępne na eBayu a teraz na time4baby.pl mi osobiście w tym cyklu najlepiej owu pokazały clearblue gdzie przy tych paskowych zastanawiałabym się czy to już czy może nie a chciałam co do h wiedzieć

A jak Endo twoje wygląda po clo?
W tym cyklu niewiem 🤔 piłam jedynie czerwone wino😊 dr mi nic nie mowil zebym w tym cyklu cos brała na endo w poprzednim cyklu na clo brałam jeszcze tabletki na endo miałam dwa pęcherzyki po zastrzyku ładnie pękły dwa ciałka żółte były nawet dr mi gratulowal że z tego benda bliżniaki ale przyszło że dostałam okresu 4 dni potem plamienie A ten cykl sobie odpuściłam bo przez stres W pracy i odstawienie norprolacu prolaktyna poszła w górę więc stwierdzilam że ten cykl odpuszczam mimo że brałam Clo 🤔

Kciuki 👌

Angel a może mocz masz bardziej rozcieńczony spróbuj powstrzymać się na 3h od picia i siusiania bo przy 19mm już testy powinny ciemnieć albo zmień testy chociaż na one step kiedyś były dostępne na eBayu a teraz na time4baby.pl mi osobiście w tym cyklu najlepiej owu pokazały clearblue gdzie przy tych paskowych zastanawiałabym się czy to już czy może nie a chciałam co do h wiedzieć
Nie będę się zastanawiać najciemniejsze miałam rano takie :
20201006_100742.jpg
ale one mi tak cały cykl jakiś dziwnie wychodziły... Ja max litr dziennie pije wody + kawę i na robiłam w dłuższych odstępach bo testów mam 50 i dupa. W czwartek mam wizytę i sprawdzę czy pękł 😊 chociaż dziś podbrzusze mnie bolało i jajnika mnie tak dziwnie rwie aż do pachwiny więc to może to :)
Mam nadzieję ,że te Endo też się nada do zagnieżdżenia się , no ale się dowiem dopiero jutro 🤷‍♀️

reklama
Nie będę się zastanawiać najciemniejsze miałam rano takie :
Zobacz załącznik 1185122ale one mi tak cały cykl jakiś dziwnie wychodziły... Ja max litr dziennie pije wody + kawę i na robiłam w dłuższych odstępach bo testów mam 50 i dupa. W czwartek mam wizytę i sprawdzę czy pękł 😊 chociaż dziś podbrzusze mnie bolało i jajnika mnie tak dziwnie rwie aż do pachwiny więc to może to :)
Mam nadzieję ,że te Endo też się nada do zagnieżdżenia się , no ale się dowiem dopiero jutro 🤷‍♀️
Na moje to już pozytyw. Zawsze jak taki mam to już więcej nie robię. Po ok 14,15 dniach od testu przychodzi @ zawsze. I przy tym mam objawy owu, które pokrywają się z testem

Do góry