kinga30
Fanka BB :)
Ja mam dziewczynkę, chłopca i dziewczynkę także synek wola o brataKinga witaj dołaczaj do nas razem raźniej ty chyba polować będziesz na chłopca jak dwie królewne już masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziewczynkę, chłopca i dziewczynkę także synek wola o brataKinga witaj dołaczaj do nas razem raźniej ty chyba polować będziesz na chłopca jak dwie królewne już masz
Ale super gromadka A w jakim wieku masz dzieciaczki?Ja mam dziewczynkę, chłopca i dziewczynkę także synek wola o brata
10 lat córka, 5 lat syn, i 2 latka corkaAle super gromadka A w jakim wieku masz dzieciaczki?
Są paski testowe do badania pH. Ja mam firmy Merck.Dziewczyny a jak sprawdzić zakwaszenie organizmu??? Tylko na podstawie ph śluzu szyjkowego??
dziekujeSą paski testowe do badania pH. Ja mam firmy Merck.
Wow to w sumie jak sie przydarzy kolejna córcia to tez bedzie fajnie, bo mala roznica wieku jak cos10 lat córka, 5 lat syn, i 2 latka corka
Megi_Meg a jaki polecasz preparat z zurawina??Megi_Meg ja pH moczu mam zawsze niskie aż za bardzo bo cały czas suplementowalam żurawinę ja oprócz badań w laboratorium mierze sobie pH moczu tymi paskami i mi się pokrywa z laboratorium
No też tak myślę, że w każdej kombinacji by było fajnieWow to w sumie jak sie przydarzy kolejna córcia to tez bedzie fajnie, bo mala roznica wieku jak cos
Megi_Meg a jaki polecasz preparat z zurawina??