reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja sie zastanawiam nad dieta :) od czego tu zacząć. hmmm
Jak u Ciebie Magic_87 to wygląda??

Moglabys opisac jeszcze cala suplementacje???
Bebaby ja brałam saw palnetto, chasteberry fruit vitex, magnez, wapn, Wit. B6 100mg + B complex, inozytol, żurawinę w wysokich dawkach w cyklu staraniowym acard i sudafed (ale tylko 2 tab bo była susza i tego najzwyczajniej nie potrzebowałam)
Maz lukrecję, ole, szyszki chmielu oraz żurawinę mega dawki
Dziewczyny jak mi się uda zobaczyć 2 kreski to wszystko dokładnie opisze 😉

Ostatnia edycja:
Bebaby ja brałam saw palnetto, chasteberry fruit vitex, magnez, wapn, Wit. B6 100mg + B complex, inozytol, żurawinę w wysokich dawkach w cyklu staraniowym acard i sudafed (ale tylko 2 tab bo była susza i tego najzwyczajniej nie potrzebowałam)
To widzę, że podobne suple stosowałyśmy 😉 ja jeszcze piłam kawę, której normalnie nie piję 😉 ph na poziomie 4-4,5, ale czy coś z tego będzie???? To mój 3 miesiąc starań, w poprzednich 2 miałam 3-dniowy odstęp od owulacji i nie zaskoczyło, teraz planowaliśmy 1,5-2 dni odstępu, ale owu przyszła chyba później i znowu wyszło 3 dni😔

a to wszystko na dziewczynkę czy na chłopca?

O nie a ja tak uwielbiam kawę. Myslalam ze ona zakwasza organizm . Nawet gdzies czytalam ze z cynamonem jest polecana na dziewczynkę :(((
Ja z córką piłam trochę kawy, ale też cole zero dużo, mąż też i wyszła dziewczynka. Zakwasilo mnie jak diabli. 😀 Nic nie jest przesądzone. U każdego coś innego zadziała. Tylko mąż z dwa dni przed owulacja odstawiał.

reklama
Ja z córką piłam trochę kawy, ale też cole zero dużo, mąż też i wyszła dziewczynka. Zakwasilo mnie jak diabli. 😀 Nic nie jest przesądzone. U każdego coś innego zadziała. Tylko mąż z dwa dni przed owulacja odstawiał.
Ja mojego nie zmuszę do odstawienia, nie ma szans... zreszta moj to by chciał 3 chłopca. Generalnie kombinowanie jest po mojej stronie ;)

Do góry