Ciekawe czy @PragneSyna testowała? U mnie dzisiaj albo 9 albo 7dpo. Oczywiście pokusiłam się zrobić test i negatywny.... spróbuję zatestować w piątek
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
no właśnie coś się nie odzywa ostatnio ....Ciekawe czy @PragneSyna testowała? U mnie dzisiaj albo 9 albo 7dpo. Oczywiście pokusiłam się zrobić test i negatywny.... spróbuję zatestować w piątek
Magic_87
Bebaby ja brałam saw palnetto, chasteberry fruit vitex, magnez, wapn, Wit. B6 100mg + B complex, inozytol, żurawinę w wysokich dawkach w cyklu staraniowym acard i sudafed (ale tylko 2 tab bo była susza i tego najzwyczajniej nie potrzebowałam)ja sie zastanawiam nad dieta od czego tu zacząć. hmmm
Jak u Ciebie Magic_87 to wygląda??
Moglabys opisac jeszcze cala suplementacje???
Maz lukrecję, ole, szyszki chmielu oraz żurawinę mega dawki
Dziewczyny jak mi się uda zobaczyć 2 kreski to wszystko dokładnie opisze
Ostatnia edycja:
Magic_87
Domi widzę że ty jesteś z tych co ja najchętniej już teraz bym testowała a jestem 3dp szkoda że tak nie idzie już bym wiedziała jak się nastawićCiekawe czy @PragneSyna testowała? U mnie dzisiaj albo 9 albo 7dpo. Oczywiście pokusiłam się zrobić test i negatywny.... spróbuję zatestować w piątek
To widzę, że podobne suple stosowałyśmy ja jeszcze piłam kawę, której normalnie nie piję ph na poziomie 4-4,5, ale czy coś z tego będzie???? To mój 3 miesiąc starań, w poprzednich 2 miałam 3-dniowy odstęp od owulacji i nie zaskoczyło, teraz planowaliśmy 1,5-2 dni odstępu, ale owu przyszła chyba później i znowu wyszło 3 dniBebaby ja brałam saw palnetto, chasteberry fruit vitex, magnez, wapn, Wit. B6 100mg + B complex, inozytol, żurawinę w wysokich dawkach w cyklu staraniowym acard i sudafed (ale tylko 2 tab bo była susza i tego najzwyczajniej nie potrzebowałam)
Mecenasowa27
a to wszystko na dziewczynkę czy na chłopca?Bebaby ja brałam saw palnetto, chasteberry fruit vitex, magnez, wapn, Wit. B6 100mg + B complex, inozytol, żurawinę w wysokich dawkach w cyklu staraniowym acard i sudafed (ale tylko 2 tab bo była susza i tego najzwyczajniej nie potrzebowałam)
Magic_87
Na dziewczynkę ja to rok brałam a kawy nie piłam i mojemu mężowi też zabroniłam bo to daje powera plemnikoma to wszystko na dziewczynkę czy na chłopca?
O nie a ja tak uwielbiam kawę. Myslalam ze ona zakwasza organizm . Nawet gdzies czytalam ze z cynamonem jest polecana na dziewczynkę ((Na dziewczynkę ja to rok brałam a kawy nie piłam i mojemu mężowi też zabroniłam bo to daje powera plemnikom
Ja z córką piłam trochę kawy, ale też cole zero dużo, mąż też i wyszła dziewczynka. Zakwasilo mnie jak diabli. Nic nie jest przesądzone. U każdego coś innego zadziała. Tylko mąż z dwa dni przed owulacja odstawiał.O nie a ja tak uwielbiam kawę. Myslalam ze ona zakwasza organizm . Nawet gdzies czytalam ze z cynamonem jest polecana na dziewczynkę ((
reklama
Ja mojego nie zmuszę do odstawienia, nie ma szans... zreszta moj to by chciał 3 chłopca. Generalnie kombinowanie jest po mojej stronieJa z córką piłam trochę kawy, ale też cole zero dużo, mąż też i wyszła dziewczynka. Zakwasilo mnie jak diabli. Nic nie jest przesądzone. U każdego coś innego zadziała. Tylko mąż z dwa dni przed owulacja odstawiał.
Podziel się: