Mecenasowa27
Fanka BB :)
Wygląda jakby się udało
Także zaciskam kciuki za dwie kreski jutro
Na co celujesz i jak wyglądały twoje starania w, tym cyklu?
Mam już synka z mają 2018, teraz marzy mi się córka ale nie mam ciśnienia że musi koniecznie być. Dla mnie najważniejsze aby był drugi dzidzius i by był zdrowy a ciąża i poródprzebiegał prawidłowo
Testowałam właściwie w nocy bo o 3 nad ranem strasznie mi się chciało siku, akurat też mały wstał i się orzesikal więc ogarnelam go i poszłam zrobiłam test. Oczywiście jak nic negatywny
To nasz drugi cykl starań po tabletkach które brałam dwa lata. Z synkiem poszło szybciutko bo udało się właśnie w drugim cyklu i teraz po tym negatywnym teście straciłam już jakoś nadzieję, resztę nocy nie mogłam spać
nie mam pojęcia, może za wcześnie jednak zrobiłam ten test mimo "objawów", okres powinnam dostać niby w piątek. Mam jeszcze jeden test ale jakoś mnie ten dzisiejszy podlamal i pewnie będę z tym drugim czekać już do piątku, albo może czwartku. Jak kolejny wyjdzie negatywny to nie zostaje nic jak czekać na okresMagic_87 a jakie masz PH ? I jakie Ci wyszły hormony ? W jakim dniu cyklu je badalas ?
Mi z Sylkiem i odstępem też nie wychodziło. Nie mogłam zajść w ciążę. Jak odstawiłam od razu zaszłam i wyszła córeczka. pH miałam naturalnie bardzo niskie.
Ja brałam na początku w dni płodne kilka kropel codziennie, potem tylko po przytulankach, a na końcu wcale. I też godzinę po przytulankach miałam 5,0, a naturalnie ok. 4,0. I też suplementy dla mnie i męża, jony ujemne itp.
Powodzenia w staraniach o wymarzoną płeć.
Mecenasowa Ty już niedługo testujesz, także oby to było to. Ja z córka chyba miałam właśnie taki metaliczny posmak, ale to olewalam, bo ,,to na pewno nie to". Ale coś kojarzę, że to mnie męczyło i się posiłkowałam mięta.