reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hope super gratulacje teraz spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę
Bebaby tak dieta jest u męża może mniej restrykcyjna ale jest. A suple to ja od roku mąż teraz już od 8 miesięcy

Najmocniej przepraszam, ze po takim czasie ale...no właśnie od 1 lipca jestem w szoku, z którego do dzisiaj nie mogę wyjść 😊 tak, zrobiłam test i to niejeden. A wczoraj byłam na usg - 7t 5d. Serduszko bije. A co będzie dalej czas pokaże.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę :* Trzymam kciuki z całych sił!!!!

Nawet nie wiesz, jak się cieszę :* Trzymam kciuki z całych sił!!!!
Dziękuję. Uwierzyć nie mogę. Nie spodziewając się tego w ogóle palilam sobie w najlepsze po terminie @, małe przemeblowanie robiłam w domu itp. Nie miałam testu to zrobiłam owulacyjny a tam dwie mocne krechy wiec sobie pomyślałam ze co? Owu tak późno? Niemożliwe. 😂 ale już wtedy tez mnie tknęło i tydzień po terminie @ zrobilam
Ciążowy a tam dwie tluste krechy, później elektroniczny i wyszło ze ciąża 3+. Umówiłam się, pojechałam z myślą „co tym razem” a tam szok. Wyglądało na wszystko w porządku. Termin - 8 marca.
a Ty jak się czujesz?

Dziękuję. Uwierzyć nie mogę. Nie spodziewając się tego w ogóle palilam sobie w najlepsze po terminie @, małe przemeblowanie robiłam w domu itp. Nie miałam testu to zrobiłam owulacyjny a tam dwie mocne krechy wiec sobie pomyślałam ze co? Owu tak późno? Niemożliwe. 😂 ale już wtedy tez mnie tknęło i tydzień po terminie @ zrobilam
Ciążowy a tam dwie tluste krechy, później elektroniczny i wyszło ze ciąża 3+. Umówiłam się, pojechałam z myślą „co tym razem” a tam szok. Wyglądało na wszystko w porządku. Termin - 8 marca.
a Ty jak się czujesz?
Gratulacje !!! Cudowne uczucie te kreseczki na teście? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?

Dziewcyny odświezam temat, wg jakiego kalendarzyka w 2020 korzystacie? Marzymy z mężęm o córce, wiem,ze to śmieszne, ale mam dwóch synow i bardzo bymy chcieli zwiekszyc szanse na córke. probowalam z kilki z neta,ale raz wychdzoi dziewcyznka raz chłopiec z tych samych obliczen...czy ktoras moze mi pomoc? urodziłam sie 02.07.1978 r....kiedy w 2020 mozemy sie starc na córke?

Gratulacje !!! Cudowne uczucie te kreseczki na teście? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?
Dziękuję. Czuje się dobrze, ja w żadnej ciąży nie miałam objawów oprócz braku @. Jedyne co to mam co po chwile ochotę na czekoladę, za która na co dzień nie przepadam. Co do płci to różne przeczucia 😂 przy chłopcach dobrze przeczuwałam i się sprawdziło a teraz? Raz tak myśle, raz tak 🙈

reklama
Do góry