reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny nie wiem czy ktoś mnie tutaj w ogóle jeszcze kojarzy.Pisalam tutaj w 2016 próbując" zaplanować" córkę mnie się udało, ale nie o tym Ostatnio na Instagramie zaczęłam obserwować parę kont gdzie dwie kobiety w związku mają dzieci z inseminacji domowej i zauważyłam ,że wszystkie mają dziewczynki!!!! Nie wiem czy to przypadek ale coś chyba w tym musi być!?
Wiem,że wiele tu planuje córki dlatego piszę o swojej obserwacji
Ja pamiętam, bo mamy córki praktycznie w tym samym wieku :-)
Powiem Wam że ja bałabym się tak eksperymentować, chyba to jakoś wbrew moim podglądom.
A na czym to dokładnie polega?

reklama
Elena tak ja Ciebie też pamiętam u Was chyba Julka była?

Co do tej metody to znajdują dawce często bezpłatnie który przekazuje im nasienie później w domu sobie je wstrzykuja.Widzialam już kilka takich par lesbijskich z córkami.

Elena tak ja Ciebie też pamiętam u Was chyba Julka była?

Co do tej metody to znajdują dawce często bezpłatnie który przekazuje im nasienie później w domu sobie je wstrzykuja.Widzialam już kilka takich par lesbijskich z córkami.
a teraz dla odmiany jestem w ciąży z synkiem :-) choć celowalismy w córkę aby dziewczyny miały razem pokoj bo mniejsza różnica wieku bylaby miedzy nimi, ale wyszlo tak ze synkowi sprawiliśmy kompana do pokoju. Ale on sie bardzo cieszy, marzyl o bracie bo mówił ze siostrę juz ma :-)

Ostatnia edycja:
Może po 3 ms Ci się poprawi, czego Ci życzę
..mi jak reka odjął , a poczatek byl koszmarny, choc bez wymiotow, ale tak straszna mdłości, słabość i zawroty głowy, że praktycznie ciągle lezalam
Więc jest szansa :-) :)
Dzisiaj właśnie wstałam z takimi zawrotami głowy, że boję się sama pójść do łazienki :/ A na zawroty to chyba zupełnie nic nie pomaga :/
11 tydzień już leci , oby i mi było lepiej po 12tc bo przez to i psychicznie mam już powoli dość.

Hey Maziajka : ) te kobiety piszą coś więcej o tym jak robią inseminacje? Przygotowują jakoś te próbki? Czy po prostu je wstrzykują? :))

Litwa myślę że na priv piszą bo tak na forum to tylko tyle, że jest to inseminacja domowa ale bez szczegolow.

Elena i super;-) widocznie tak mialobyc, synek ma rację po co mu siostra jak jedna już ma:D

Litwa myślę że na priv piszą bo tak na forum to tylko tyle, że jest to inseminacja domowa ale bez szczegolow.

Elena i super;-) widocznie tak mialobyc, synek ma rację po co mu siostra jak jedna już ma:D
Ja się tu na forum nie przyznawałam ale my z mężem po którymś już miesiącu króliczków bylismy wyczerpani, wiec dawałam mężowi kubeczek papierowy w rękę i kazałam przynieść co trzeba a potem taka specjalna strzykawka wstrzykiwalam.. ale nam w ogóle się nie udawało tak zajść i teraz mamy przerwę do kwietnia. Potem znów pewnie będziemy próbować to dam znać co z tego wyjdzie :p

@princess_88 - powiedz mi proszę, Ty masz PCOS ? robiłaś może AMH ?
Mam PCOS ale z przerwami na dwie ciąże jestem cały czas na tabletkach od 16 roku życia i nie mam owulacji. Jajniki są uśpione wiec lekarz twierdzi ze mam na bank super rezerwę. Ale nawet na Clomidzie rosną mi max. 2 pecherzyki, czyli szału nie ma... generalnie mój gin uważa ze jeszcze rok nam daje żeby zajść naturalnie a potem będą wszelkie badania, inseminacje a na końcu jak się nie uda to invitro o którym mój mąż słyszeć nie chce ;)

reklama
Mam PCOS ale z przerwami na dwie ciąże jestem cały czas na tabletkach od 16 roku życia i nie mam owulacji. Jajniki są uśpione wiec lekarz twierdzi ze mam na bank super rezerwę. Ale nawet na Clomidzie rosną mi max. 2 pecherzyki, czyli szału nie ma... generalnie mój gin uważa ze jeszcze rok nam daje żeby zajść naturalnie a potem będą wszelkie badania, inseminacje a na końcu jak się nie uda to invitro o którym mój mąż słyszeć nie chce ;)

Ja jestem w trakcie badań, zrobiłam AMH i wynik wyszedł mi dość wysoki, reszty hormonów jeszcze nie znam. U mnie jajniki też często są uśpione, tylko u mnie problem jest taki, że jak same od siebie się "budzą" to mogłabym mieć przedszkole, boje się myśleć co może być po stymulacji.

Do góry