cytrusowa85
Fanka BB :)
Dzis 38. Ale u mnie cykl różnie nieregularnie od 27 do 36.@cytrusowa85 a kiedy masz plan testować ? Który już masz dzień cyklu ? Kiedy miałaś starania ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis 38. Ale u mnie cykl różnie nieregularnie od 27 do 36.@cytrusowa85 a kiedy masz plan testować ? Który już masz dzień cyklu ? Kiedy miałaś starania ?
A czemu nie testujesz?Hey
Naomi kiedy planowa@?
U mnie @ jak nie było tak nie ma. Codziennie objawy takie że wszystko mnie boli i powinna przyjść. A nie ma.
Bo nie mam czym i też nie wierzę w ciążęA czemu nie testujesz?
Mój znajomy z żoną zrobił. Wyszedł dobrze,malutka urodziła się zdrowa. Jestem jednak na forum,gdzie są mamy dzieci z Zespołem Downa i jednej z mam wyszedł dobrze,a synek urodził się z ZD. Skuteczność testu chyba 98%, wiec mieli wyjątkowego pecha.Ja tez jakoś nie mogę sobie wyobrazić ze będzie pozytywny test. Ja jednak jak jutro nie dostanę miesiączki to zrobię test. Nie chce żyć tak z nią na dzień i co chwile latać do wc. Robiła któraś z Was test nifty ?
Ja tez jakoś nie mogę sobie wyobrazić ze będzie pozytywny test. Ja jednak jak jutro nie dostanę miesiączki to zrobię test. Nie chce żyć tak z nią na dzień i co chwile latać do wc. Robiła któraś z Was test nifty ?
Mój znajomy z żoną zrobił. Wyszedł dobrze,malutka urodziła się zdrowa. Jestem jednak na forum,gdzie są mamy dzieci z Zespołem Downa i jednej z mam wyszedł dobrze,a synek urodził się z ZD. Skuteczność testu chyba 98%, wiec mieli wyjątkowego pecha.
@SalsaPL jak będę miała potrzeba to napisze bo widzę ze się orientujesz w temacie.