martoosia04
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie niebieski [emoji170][emoji170][emoji170]
Trzymam kciuki za badanie i pomyślne wyniki [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] podsyłam błękit [emoji170][emoji170][emoji170]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie niebieski [emoji170][emoji170][emoji170]
O dziewczynkę .Trudno nazwać to w sumie staraniami,bo więcej rozmyślań i zastanawiania,niż działańSalsa a czemu robicie nifty?
Milla a Wy o kogo się staracie ?
No wlasnie,strasznie tu cicho...Ciekawe dlaczego?@milla1982 haha u nas tak, to długo trwa, że mogę zapomnieć coś nas tu mało jest i cicho, albo to cisza przed burzą
@SalsaPL mam nadzieje, że pójdzie po Twojej myśli, a potem zarazisz mnie niebieskim pyłem
Oddaję cały swój błękit Kochana,podwójna dawka![emoji110][emoji110][emoji110] koniecznie niebieski [emoji170][emoji170][emoji170]
Hej dziewczyny. Ja planuję trzecie, dziewczynkę. Mam już syna i córkę. W tym miesiącu zbliżyłam się do 11dc i pilnowałam pH. Nie wiem czy ze stresu czy z czego ale odczuwałam wcześniej bole owulacyjne. Zobaczymy może coś z tego wyniknie. Jak nie to zbliżę się do 12dc i chyba tak zostanie. Do mnie najbardziej przemawia teoria z pH a Wy co siądziecie ? Suple tez łykam.
SalsaPL kogo masz w domu? W jakim.wieku ?
Trzymam kciuki za badanie i pomyślne wyniki [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] podsyłam błękit [emoji170][emoji170][emoji170]
Oddaję cały swój błękit Kochana,podwójna dawka!
Bo mało kto pewnie wierzy w powodzenie „planowania płci” - zagorzałe planerki już z brzuchami, kolejne na wstrzymaniu póki co.