cytrusowa85
Fanka BB :)
Kciuki&&&&&&&&&&& pokaż zdjęcieNa właśnie siedzę w poczekalni i czekam na prenatalne. Trzymajcie kciuki!!!! [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki&&&&&&&&&&& pokaż zdjęcieNa właśnie siedzę w poczekalni i czekam na prenatalne. Trzymajcie kciuki!!!! [emoji177]
Gratulacje cudownościZobacz załącznik 944522
Nasza fasolka [emoji7] 5,7 cm miłości.
Hej Majorcia, Hej Andzelisia. Co tam u Was stare forumowiczki?
U mnie chłopcy rosną jak na drożdżach, Nolan zaraz pewnie zacznie chodzić.
Martoosia gratuluje, śliczna dzidzia. Dla mnie nubek dziewczynkowy [emoji7] co lekarz powiedział?
Imama jak ten czas szybko leci dopiero co planowałas a tu już twój mały mężczyzna zaczyna chodzić Imama też miło Cię usłyszeć Widzę że większość z nas ma jakiś sentyment do tego forum ale to fajnieHej Majorcia, Hej Andzelisia. Co tam u Was stare forumowiczki?
U mnie chłopcy rosną jak na drożdżach, Nolan zaraz pewnie zacznie chodzić.
Martoosia gratuluje, śliczna dzidzia. Dla mnie nubek dziewczynkowy [emoji7] co lekarz powiedział?
Gratulacje, śliczna dzidzia[emoji2956]Zobacz załącznik 944522
Nasza fasolka [emoji7] 5,7 cm miłości.