B
bibiU
Gość
No mi na 1 sierpień@
No ja po dzisiejszym usg na 27 lipiec więc też lipcóweczka
Pierwszy synio tydzień po terminie(indukowany) drugi pięć dni przed terminem więc zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi na 1 sierpień@
No ja po dzisiejszym usg na 27 lipiec więc też lipcóweczka
Pierwszy synio tydzień po terminie(indukowany) drugi pięć dni przed terminem więc zobaczymy
u mnie tak samo zero ciezarowek moj mlodszy syn dzisiaj oswiadczyl ze chce sioatrzyczke a starszy ze braciszka. mam sobie ich juz wyciagnac z brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie póki co nikt dokoła nie jest w ciąży. Nie ma kto przejąć męskich wibracji znajoma urodziła pół roku temu - chłopiec. druga prawie rok temu - dziewczynka.
Choć na insta jak się patrzy, to same córki
strasznie jestem ciekawa co bedzie u CiebieU mnie póki co nikt dokoła nie jest w ciąży. Nie ma kto przejąć męskich wibracji znajoma urodziła pół roku temu - chłopiec. druga prawie rok temu - dziewczynka.
Choć na insta jak się patrzy, to same córki
no my mamusie dwoch synow to juz w ogole parcie na corke jest chyba na najwyzsyzym poziomie... dlatego strasznie boje sie swojej reakcji jesli uda sie zaciazyc i jesli okaze sie ze trzeci chlopak...Moi chłopcy twierdzą, że będziemy mieli Tosię. Każdy jeden. Ja podchodzę pesymistycznie do ich zapewnień, bo to bardziej chęć posiadania siostry/córki niż przeczucia.
Hej. Dawno się nieodzywalam. Ale to przez osłabienie, mdłości. Teraz już coraz lepiej, jestem już po dwóch wizytach u gin. Prenatalne mam na 30 stycznia. Cały czas się modlę żeby było wszystko dobrze. A jeszcze lekarz na ostatniej wizycie powiedział że dziecko coś za duże ale na prenatalnych nam go lepiej pomierza No i u mnie ruszyła lawina. Cały czas myślę i boję się że może być coś nie tak.Jak tam @rena-chan anija i @Miciur-ka?
Hej. Dawno się nieodzywalam. Ale to przez osłabienie, mdłości. Teraz już coraz lepiej, jestem już po dwóch wizytach u gin. Prenatalne mam na 30 stycznia. Cały czas się modlę żeby było wszystko dobrze. A jeszcze lekarz na ostatniej wizycie powiedział że dziecko coś za duże ale na prenatalnych nam go lepiej pomierza No i u mnie ruszyła lawina. Cały czas myślę i boję się że może być coś nie tak.
W tej trzeciej ciąży zaobserwowalam że często zapominam że jestem w ciąży. Dziwnie brzmi. Zapominam że mam dzidziusia w sobie. Aha i wydaje mi się że już powinnam widzieć powiększona macice jak leżę na płasko a tu nic. 10 tydzień mam. Jestem strasznie niecierpliwa