reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja myślałam o zastrzyku Ale skoro dzoewczynkowy to rezygnuje. Tylko teraz pytanie czy na usg będzie widać ze bajeczki pękło ? Jak to się ocenia ? I jajeczko ma 12 h po owulacji ? Sa jakieś odchylenia ?
Jak masz dobrego gina to zobaczy czy owulka wystapila, ale musialabys sie wstrzelic zeby bylo krotko po , bo wtedy widac płyn, moj ginek widzial, takze jak masz dobrego to powinien zobaczyc,

Biedronka- no to niezle, u mnie dalej nic, jeśli chodzi o odczucia, tylko mega zmeczenie, i tyle,

Miciurka no wiem jak dziala bdm, że w owu... I w ogóle, i właśnie boję się trafić w owu, bo w owu to 50/50 są szanse, a nawet pewnie więcej dziewczynek jest z owu! [emoji85]
Pewna tu piękna młoda dama kiedyś się udzielala [emoji6] i mówila że na chłopca wg GD też mają dobre wyniki! I nie powiem że ta opcja bardziej do mnie przemawia, niestety u mnie wszystko musi być logiczne [emoji2370]
Moze jakbys ksiazke przeczytala - leeleeth chyba ja ma w pdf, to moze bys znalazla logike, ja to sie sugeruje sukcesami ludzi i tyle :)

Dziewczyny a możecie mi przybliżyć metodę bdm ? Stosunek 2/3 dni przed owu ? Tylko jeden ? Jaka jest logika tej metody ? Ja mam córkę ze staran od @ do owu.

reklama
Do góry