reklama
B
bibiU
Gość
Ja właśnie pije napar z imbiru [emoji23] także mdłościowo u mnie [emoji23]Mis coreczka jest mega slodziutka hihi,
Martoosia- super kropek
A jak tam wszystkie ciażówki sie miewaja ?
maran-atha
Fanka BB :)
Koootka a czy Wy z mężem badaliscie sobie hormony estriadol i testosteron w 3 dniu cyklu u kobiet a facet to wiadomo obojętnie. Ja zauważyłam taka zależność, że babeczki co mają synów mają zwykle dużo płodnego śluzu a za to odpowiedzialny jest estriadol a te co mają przewagę córek raczej tego estriadolu mają mniej i śluzu płodnego mniej i nie tak rozciągliwy.... myślę, że to też ma spore znaczenie...
Właśnie nie bawiłamKoootka a czy Wy z mężem badaliscie sobie hormony estriadol i testosteron w 3 dniu cyklu u kobiet a facet to wiadomo obojętnie. Ja zauważyłam taka zależność, że babeczki co mają synów mają zwykle dużo płodnego śluzu a za to odpowiedzialny jest estriadol a te co mają przewagę córek raczej tego estriadolu mają mniej i śluzu płodnego mniej i nie tak rozciągliwy.... myślę, że to też ma spore znaczenie...
A więc to badanie tylko w 3 dniu cyklu robić ? Wtedy jest najwyższy poziom ? A jak się mają te hormony przy owu?
Ja myślałam o zastrzyku Ale skoro dzoewczynkowy to rezygnuje. Tylko teraz pytanie czy na usg będzie widać ze bajeczki pękło ? Jak to się ocenia ? I jajeczko ma 12 h po owulacji ? Sa jakieś odchylenia ?Ktos tu pisze i zastrzyku na pekniecie jajeczka , to tylko napisze ze to bardzo dziewczynkowe jest wiec przy staraniach na chlopca bym nie polecala, a jajeczka jest potwierdzenie ze pękają?
A
Ja pragnę tego synka. Jenys tak się nakrecilam. Czuję ze akurat mi się nie uda..Kitka- zasada bdm polega na tym ze 2 stosunki zeby trafic w sama owu- ale zwiekszyc ph w srodku i ilosc nasienia , plus zakladaja ze 24 h po pozytywie jesy owu, a ja np mam ,2 dni po pozytywie , stad 2 stosunki, zeby po prostu trafic , jak bym miala o chlopca sie starac to bym zaczela od nich bo naprawde dziewczyny maja dobre wyniki , po 4-5 corek i chlopak metoda bdm, takze ja polecam, jesli nie chce sie nikomu bawic w jakies skomplikowane rzeczy- naprawde , dodac , czerwone mieso, zrezygnować z redbulli (mezczyzna bo to ponoc plemniki uszkadza ) ,
Sory dziewczyny ale macie mega podobne nicki - kotkowe i teraz nie wiem ktorej mam co odpisac [emoji85][emoji85] lol
Na usg widać ile ma mm, przyjmuje się że rośnie 2 mm dziennie. Pęka przy 22 mm. Dobry lekarz Ci wskaże dokładny dzień owu. Ja niestety mam tak rozjechane że bez monitu nie mialabym pojęcia kiedy mam owuJa myślałam o zastrzyku Ale skoro dzoewczynkowy to rezygnuje. Tylko teraz pytanie czy na usg będzie widać ze bajeczki pękło ? Jak to się ocenia ? I jajeczko ma 12 h po owulacji ? Sa jakieś odchylenia ?
kitqa
Fanka BB :)
Miciurka no wiem jak dziala bdm, że w owu... I w ogóle, i właśnie boję się trafić w owu, bo w owu to 50/50 są szanse, a nawet pewnie więcej dziewczynek jest z owu! [emoji85]
Pewna tu piękna młoda dama kiedyś się udzielala [emoji6] i mówila że na chłopca wg GD też mają dobre wyniki! I nie powiem że ta opcja bardziej do mnie przemawia, niestety u mnie wszystko musi być logiczne [emoji2370]
Pewna tu piękna młoda dama kiedyś się udzielala [emoji6] i mówila że na chłopca wg GD też mają dobre wyniki! I nie powiem że ta opcja bardziej do mnie przemawia, niestety u mnie wszystko musi być logiczne [emoji2370]
reklama
Hmm a o co chodzi z tymi znakami księżycem ?Jeśli chodzi o znaki zodiaku na weekend to od 16:45 w sob masz ryby. Niedziela też cała w rybach. Kończą w pon rano.
U mnie dziś 37,00 także wzrost.
Podziel się: