reklama
belle81
Fanka BB :)
To nie cień,to krechahm cień
mihasiaaa
Gratulacje Beta prawidłowa, ja z synkiem w ciąży w 31 dc też miałam coś ok 600 Trzymam kciuki za kropeczkęjestem w 30-31 dniu cyklu kreska powinna być wyraźna, nie mam objawó piersi nie są tkliwe a ni nic, trochę się martwię, rano zrobiłam bete oto wynik
rena-chan
dwa dni temu powina byc, ale ostatnio miałam wahania, raz cykl 25 czasem 30 a przeważnie 29 dni.
Dziś z rana dopiero zaryzykowałam z testem, bo tak się bałam zburzyć mrzonki wyszło nie wyraznie wiec pędem na badanie krwi. Tylko że ten test niby miał byc czuły, więc kreska powinna być chyba wyraźniejsza. Kupiłam inny test czekam az mi się pęcherz wypełni
Dziś z rana dopiero zaryzykowałam z testem, bo tak się bałam zburzyć mrzonki wyszło nie wyraznie wiec pędem na badanie krwi. Tylko że ten test niby miał byc czuły, więc kreska powinna być chyba wyraźniejsza. Kupiłam inny test czekam az mi się pęcherz wypełni
belle81
Wiem co czujesz. Od czwartku sama unoszę się trzy centymetry nad podłogą za szczęścia.Jestem przeszczęsliwa kocham Was
A wyrazistość kreski zależy od przenikania hcg do moczu.
Mój test przed terminem @ też podobny a dziś te i czułości 25 pokazują dwie tłuste kreski.
belle81
No i piękniedruga próba, no ja chyba śnię
hm cień
Jaki kurna cień? Toz to piękna tłusta krecha jest! Gratulacje!!!!
[emoji253][emoji177]
Beta tez zacna!
reklama
Podziel się: