reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My tu piszemy o leeleeth że cudowna mama adopcyjna a zapominamy o tacie. Jak przekonałas męża czy to był wspólny pomysł? Chociaż mnie mąż też dziś zaskoczył. Po trzech latach zdecydował się na trzecie a dziś powiedział że jak bym chciała czwarte to tylko odrazu .dzieci rok po roku, no szok On?

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca o_O dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę :(
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc:(
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce :p
@gorligorligor trzymam kciuki za lekki poród

Hej dziewczyny :) u mnie 2dc i wrzesień miał być ostatnim miesiącem starań w tym roku.....Ale astrolog się odezwał i wg niego od września do maja 2020r mamy połączenie na chłopca o_O dopiero od czerwca 2020 na dziewczynkę :(
Ale wg niego moje pierwsze dziecko to dziewczynka a jest Franuś, więc te jego wyliczenia o kant d. .. potłuc:(
Tylko że u nas jest problem z godziną urodzenia męża, bo teściowa nie pamięta a książeczka zaginęła....
Nie wiem co robić....
Rok temu byłam na porodówce [emoji14]
@gorligorligor trzymam kciuki za lekki poród
Wg mnie trochę za bardzo przejmujesz się tymi księżycami, co ma być to i tak będzie. Bóg ma na nas swój plan i żadne księżyce się z nim nie równają...

reklama
kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...

Do góry