reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kochane fajnie ze jestescie...powiedzcie mi..moze toras miala taka sytacje...ostsnie cykle bylo 30 dniowe..owu 17dc...ostatnio co wszystko zwariowało cykl byl 36dniowy a owu w 23 dc....i powiedzcie mi..kiedy liczyc teraz na owu...? myslicie ze wroci wszystko do normy i bedzie w okoicach 17 dc?? nie wiem kiedy probowac. dzis 12dc testy owu bialy..pewne kolejny cykl bede musiala odpuscic...
Ja jak miałam odchylenia, to tylko jednorazowo i w kolejnym cyklu już owulacje mialam terminowo ok 14 dc.

reklama
U mnie cykle też ostatnio świrują. Ostatnio 36 dni, teraz poprzedni 30, i zastanawiam się jak wyskoczy owu. Testuję owu już od ok 11/12dc żeby widzieć jak się wszystko szykuje.

U mnie płodne teraz pokazuje od 17-22 dc zobaczymy jak to będzie. W tym czasie magiczny babski księżyc w 19dc zobaczymy czy testy pokażą wtedy owu. [emoji1307] bardzo ciekawi mnie ten cykl. Tak bym chciała by się udało zajść!

Mąż mi dziś zaproponował maraton do końca codziennie żeby się udało bo on już ma dość. robimy wymianę już od tygodnia, on biedny naćpany lukrecją mówi że już nie może. Chce żeby się udało w tym miesiącu bo on ma dość Uparty jest jak coś zacznie to musi skonczyc;)

Wg mnie trochę za bardzo przejmujesz się tymi księżycami, co ma być to i tak będzie. Bóg ma na nas swój plan i żadne księżyce się z nim nie równają...

To już nie księżyc a wyższa astrologia ;) i po prostu sprawdzam wszystkie możliwości, chcę jak każda z Was spełnić marzenie o córce/synu....
Każdy podejmuje walkę o to swoje marzenie na swój sposób i tyle;)

To już nie księżyc a wyższa astrologia ;) i po prostu sprawdzam wszystkie możliwości, chcę jak każda z Was spełnić marzenie o córce/synu....
Każdy podejmuje walkę o to swoje marzenie na swój sposób i tyle;)
Nie no pewnie, każdy podejmuję walke w taki sposób jak mu odpowiada. Ja przede wszystkimi podjęłam decyzję o drugim dziecku, a chcialam przeważyć szale na pink za pomocą diety, suplementów i zakwaszania. W życiu nie czekałabym 2 lata na dziecko, bo jakiś astrolog napisał, ze wtedy mam szanse na córkę...

Nie no pewnie, każdy podejmuję walke w taki sposób jak mu odpowiada. Ja przede wszystkimi podjęłam decyzję o drugim dziecku, a chcialam przeważyć szale na pink za pomocą diety, suplementów i zakwaszania. W życiu nie czekałabym 2 lata na dziecko, bo jakiś astrolog napisał, ze wtedy mam szanse na córkę...

Ja już mam dwóch synów i 3 dziecko będzie ostatnim z wielu powodów, więc nie mam parcia żeby po prostu zajść w ciążę. 2 lata to długo i nie wiem czy będę czekać.... poznałam połączenie pomiędzy mną a mężem i tyle, teraz mam czas do namysłu...
Wiele z Was spełniło prawie wszystkie czynniki żeby mieć córkę a i tak najważniejsze jest zdrowe dziecko :)

Wiesz, nasze suple, bym i inne maja takie Sanę prawdopodobieństwo, ze dadzą nam córkę jak wyliczenia astrologiczne wiec.... po co nam komentarze tego typu? [emoji6]
Dostała taka wiadomość podzieliła się z nami i teraz jej decyzja.
Ty nie musisz czekać [emoji6]

Wiesz, nasze suple, bym i inne maja takie Sanę prawdopodobieństwo, ze dadzą nam córkę jak wyliczenia astrologiczne wiec.... po co nam komentarze tego typu? [emoji6]
Dostała taka wiadomość podzieliła się z nami i teraz jej decyzja.
Ty nie musisz czekać [emoji6]

@leeleeth jak po spotkaniu w sprawie adopcji? Trzymam kciuki żeby wszystko się udało :)
Przykro mi z powodu ciąży biochemicznej, ale mogę Ci powiedzieć że po poronieniu dużo łatwiej zajść w kolejną ciążę ;) trzymam kciuki za róż:)
Moja koleżanka wczoraj urodziła zdrową córeczkę, mieli już dwóch synów i udało im się:) ja myślę że coś jest na rzeczy z tym połączeniem na płeć przez kilka lat, bo wśród moich znajomych zazwyczaj są najpierw albo dwaj chłopcy albo dwie dziewczynki a dopiero po dłuższej przerwie płeć przeciwna....
Chociaż znam też pary że jest parka w krótkim odstępie czasowym :)

reklama
Jejku, czytam u Was o 3 dzieci a nawet o 4 dzieci, a sami planujemy drugie jakby to juz medale za zasługi mieli nam dawać. Hehe

@anija.82 czy ta liczba w nicku to Twój rok urodzenia? Ja cały czas sie stresuje że już stara jestem i zegar tyka, czas leci, że będzie za późno. Pociesz mnie proszę :D

Do góry