reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Leelee świetne wieści i bardzo dobry plan działania i dalszego życia! !!
Ja jeszcze tylko muszę sobie opracować strategie przy tych znajomych, ktorym się "udało" i będą tę "szczęśliwość" przy mnie podkreślać. Wiecie, jak cierpieć mniej.
Ja jeszcze tylko muszę sobie opracować strategie przy tych znajomych, ktorym się "udało" i będą tę "szczęśliwość" przy mnie podkreślać. Wiecie, jak cierpieć mniej.
gorligorligor
A któraś by nie chciała tak rodzić za mnie hmmm? Ładnie proszę
gorligorligor
Ps.ja sobie nawet teczkę na wyniki badań wybrałam taką mega pink i w pierwszym tygodniu kocica mi gumkę przegryzła. Wtedy poraz pierwszy pomyślałam "ooo nici z różu; )" , ale zostałam przy tej teczce a co!
kredkaczarna
Eh co ja bym dala za porod naturalny, tak nie chcialam cc a wyszlo ze musialam
Marzycielka86
Leeleeth z calych sil i mocy u rak i u nóg trzymam kciuki aby wam sie wszystko poukladalo jak najlepiej dla was,abys mogla doczekac sie tych corek bo zaslugujesz na nie bez dwóch zdań
gorligorligor
@kredkaczarna no niby racja, ale żeby jeszcze mi znieczulenie dali na dzień dobry i miejsce zapewnili na porodowce. ..
kredkaczarna
No ja trzymam kciuki kochana za szybki porod ze znieczuleniem :*
anija.82
No jakbyś to na nas wszystkie rozdzieliła to bez problemuA któraś by nie chciała tak rodzić za mnie hmmm? Ładnie proszę
Leeleth ja to widzę tak.... adoptujesz dwie dziewczynki a potem trzecia rodzisz ty... może być?? Siły w rodzinie prawie wyrównane <33
To była też moja pierwsza myśl. Najpierw te dwie dziewczynki potem ciąża i trzecia Ja też tak chce 
reklama
Podziel się: