reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth trzymam kciuki :) dawaj znac o dzialaniach..
kochane mam aplikacje flo od jakiegos czasu..robilam kopie zapasowe...pech chcial ze utopilam swoj tel przed swietami, kupilam nowy chce przywrocic dane a tuuu nie moge sie wogole zalogowac... wiecie może co moge zrobic??
Moj cykl chyba bezowulacyjny...wogóle jakis do d...do @ 7 dni a temp cały czas na granicy 36,9-36,7....masakra
@Miciur-ka co z Toba?? dawno Cię nie było??

EDIT: APLIKACJA DZIAŁA

Ostatnia edycja:
reklama
Leeleth, tos zaopatrzona. Zatem trzymam kciuki za księżniczkę. Kruszynka, ja pamietam przegrywałam imbir kandyzowany. Dość ostry, ale pomagał ;) Dzięki, ja właśnie rozpoczynam aplikowanie Rephresh [emoji12] czekamy na relacje z wizyty [emoji110]
Anija, kupcie sobie taki traktorek do koszenia trawki. Mąż będzie Cię woził po działce jak kabrioletem.[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, tos zaopatrzona. Zatem trzymam kciuki za księżniczkę. Kruszynka, ja pamietam przegrywałam imbir kandyzowany. Dość ostry, ale pomagał ;) Dzięki, ja właśnie rozpoczynam aplikowanie Rephresh [emoji12] czekamy na relacje z wizyty [emoji110]
Anija, kupcie sobie taki traktorek do koszenia trawki. Mąż będzie Cię woził po działce jak kabrioletem.[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zjem wszystko nawet ostry imbir, właśnie znów zwymiotowalam [emoji53]
Masakra wcześniej było mi tylko trochę nie dobrze dziś taka akcja aż martwię się czy z bobo wszystko ok..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth bo Ty tez na dziewczynke..powiedz mi kiedy sie starasz?? do pojawienia 2-giej nawet jasniejszej kreseczki czy pozniej jeszcze tez?

Ja zakładam jeden stosunek w płodne. Teraz poszło piorunem, wiec seksy były w owu [emoji16]
Czyli jak zaczęły testy blednąć [emoji23]

Matko ale jestem ciekawa czy dziewczynka będzie, czy wogole ciąża bedzie [emoji23][emoji1320]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Dziewczynki pomocy!!! Wczoraj byłam na pobraniu krwi, bo gin mi zlecila przed zajściem w ciążę. Mówię, zrobię sobie też betę, bo w poniedziałek planuje isc na wyrwanie ósemki, a jakieś tam szanse na zajscie w ciążę zawsze są. Ovu mialam 7/8 dni temu. Wyniki bety 1.22 [emoji33] Normy są od 5, ale jak to mam traktować? Czy kazdy ma np na mlutkim poziomie betę zawsze, czy jednak cos sie dzieję?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@mihasiaaa ja na becie zupełnie sie nie znam, wydaje mi sie ze na ciąże do wykrycia to za wcześnie, chyba progesteron może dawać niski wynik bo tez ma podjednostkę beta ale nie jestem pewna. Tak mi sie cos kojarzy.
Ale 7/8 dpo to raczej ciąża Ci nie wyjdzie. Bo gdzie zagnieżdżenie? A dopiero po nim dwie doby jest bhcg we krwi

@leeleeth myślę, ze w ciąży nie jestem, bo z synkiem w 7 dpo mialam juz objawy, a tu nic zero i przeczucie mi mowi, ze w ciąży nie jestem. A hormony beta hcg wytwarza sie po zagniezdzeniu czy zaplodnieniu?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Bhcg to po zagnieżdżeniu jest gdy zaczyna sie tworzyć kosmowka, z której powstanie łożysko. Czasem progesteron daje daje fałszywie pozytywny wynik, dlatego test owu wychodzą pozytywne bo wyłapują podjednostkę beta hcg, a nastawione są na b progesteron. Tu działa na odwrót chyba. Tylko ja powtarzam, na badaniu bhcg nie znam sie wcale [emoji6]

Wiesz ciąża ciąży nie równa. Z Emilkiem pierwszy raz w życiu nie miałam żadnych objawów, zero! Nawet mdłości.
Nie wiem czego Ci życzyć [emoji23][emoji23][emoji23] ciąży czy jej braku?! Byle po Twojej myśli [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry