reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama, cieszę się ze humorek dopisuje i już masz praktycznie 38 tydz ciazy [emoji106]
U mnie lukrecja w ruchu, pije sobie tez Inofem i żurawinę. Czuje się całkiem OK, bojowo nastawiona do kolejnego cyklu. Licze znowu na lukrecję. Zastanawiam się czy nie zrobić monitoringu za OK.tydzien. No i nie wiem czy nie działać na odstęp tylko troszkę krótszy niż ostatnio o ile uda mi się jakosc wcelować.
Leeleth, powodzenia! Oby to był ten złoty strzał.
Kruszynka, imbir pomaga na mdłości, na mnie działał. Obyś jutro dała radę udać się na wizytę. Daj nam znać co u Twojego maleństwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to kciuki Leeleth. Musi się udać
Do 5 myśle jest Ok. A rephresh Ci doszedł?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to kciuki Leeleth. Musi się udać
Do 5 myśle jest Ok. A rephresh Ci doszedł?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam i rephresh i replens [emoji6], jestem gotowa [emoji23][emoji23][emoji23]
Testów owu i ciążowych pół szuflady, jak w aptece [emoji23][emoji23][emoji23]
Zaciskajcie kciuki z całych sił [emoji1320]
Za Gwiazdeczke [emoji166]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Kruszynka, imbir pomaga na mdłości, na mnie działał. Obyś jutro dała radę udać się na wizytę. Daj nam znać co u Twojego maleństwa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica 3 mam kciuki za ten twój cykl [emoji110][emoji110]
Oczywiście że dam znać po wizycie [emoji8]
A ten imbir to herbatka czy jak?
@Imama wow idziesz jak burza już niedługo poznasz księcia [emoji7][emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth ale ci ładnie te testy owu powychodzily Ja się muszę lepiej do tego przyłożyć.

Chciałabym pod koniec kwietnia zaczynać a tu mężu tchórzy. :eek: Bo kto mu pomoże Lato dla nas to ciężka praca Jeden dzień w tyg wypada koszenie działki takie intensywne 2-3 godz. Nie nawidzimy tego ale cóż poradzić To zawila sprawa. Jesteśmy wymeczeni po tym A najgorsze dla niego jest to że jak ja jestem w ciąży czy po urodzeniu to on zostaje z tym sam i zajmuje mu to pół dnia.:szok:.

@anija.82 przylozylam sie do testów, ale musiałam bo jakoś niepewnie sie czułam gdy od tak sobie to było. A tak to porządek i wszystko widać jak na dłoni.

Aplikacja sugeruje, że owu będzie dzisiaj, mam nadzieje, ze będzie z tego dziewczynka [emoji53][emoji849]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

reklama
Do góry