reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak naprawde to o wszystkich lekach tu branych w takich dawkach powinien zadecydowac lekarz. Blagam.
U mnie owulacja byla :p wychodzi na to ze jakos wczoraj

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

U mnie dziś pojawił się objaw ciążowy - zemdlilo mnie po czystej wodzie tyle co wróciłam z WC ojej... Mam nadzieję że ostatni raz...

No w końcu Igor daje o sobie znać[emoji8]
Trzymaj się mamuska[emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj w klubie[emoji23] mnie mdli już codziennie najgorzej po południu i rano jak mam pusty żołądek [emoji57] i wypije właśnie wodę popijając eutyrox na tarczycę.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciurka @Imama czy przy tylozgieciu macicy powinnam sie starac po pozytywnym tescie owulacyjnym? Bo wiadomo tylozgiecie utrudnia zajscie w ciaze

Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia ;)
Nic mi nie wniosl ten artykuł bo wszystko to wiem :(

reklama
Kobieto ja urodzilam dwojke dzieci. Nie mowie ze sie nie da zajsc w ciaze. Jednakze droga utrudniona i dlatego sie dopytuje tu w konkretnym przypadku checi posiadania dziewczynki i checi zrobienia wszystkiego co sie da zeby ja miec. Jeszcze dzisiaj rozmawialam o tym z ginekologiem - o zachodzeniu w ciaze przy tylozgieciu. I potwierdzil ze jest utrudniona droga a nie nie do zdobycia ;)
Nic mi nie wniosl ten artykuł bo wszystko to wiem :(

Przepraszam cię ale to bzdura! Ja też mam tylozgiecie w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem, w drugą za 3 cim a 3 za 2 gim ale ja straciłam w gdybym miała męża codziennie w domu pewnie poszło by szybciej ale nie było go w owu więc udało się odrazu kiedy tylko trafił na owulacje. Pierwsze słyszę że gin mówi że to utrudnia zajście w ciążę ja mojego znam od 15 lat i nigdy nie usłyszałam od niego czegoś takiego pow że to nie ma znaczenia.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry