reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka te kreskę/kreski, czyli owu, samo wyznacza po mniej więcej 3 dniach po owu. Także czekam co wymyśli program w tyk cyklu. Niestety owu nie czułam, więc była którejś nocy.

Mihasiaaa ja myślę, że masz super męża. Myślałam, że on nie chce teraz, bo nie, bo może nie jest gotowy. A on odpowiedzialnie podchodzi do tematu. Super! A co do jego obaw - wieeeeele dzieci jest spłodzonych po alkoholu przecież... ;) zaszkodzić to byś mogła Ty jakbyś po 2 kreskach na teście piła. A tak... To małe szanse.

reklama
Kredkaczarna, ja czytałam ze można clo przy kp Chyba Leeleth brała.
Mihasiaaa, mąż poważnie podchodzi do tematu, szacun.
Ja chyba musze wrzucić tempki do jakiejś apki, polecacie jakaś?właśnie byłam na monitoringu cyklu i wychodzi nadto ze tez mój cykl do bani albo suple mieszają lub może cykl bezowulacyjny. W ostatni piątek pęcherzyk miał 13mm a dzisiaj 16mm-trochę mało co? Lekarka twierdzi ze może być cykl bezowulacyjny.
Ja dostałam załamki [emoji29]być może ta lukrecja zawala robotę. Owszem chodziłam na monitoring i pęcherzyk ładnie rósł, ale wtedy byłam na clo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kredka-nie ryzykowalabym clo na wlasna reke jak sie karmi piersia, raczwj przy kp nie przepisuja , ale generalnie moze sie z ciekawosci zapytam lekarza :)

Baby girl -moze mialas owu z 14 na 15 :),

Mahasiaa-ale to wlasnie super ze pil hahha , pp prpatu jak czegos brakuje to nie dojdzie do zapłodnienia i tyle,ja meza poiłam duzo w okresie okołoowulacyjnym lol

A my juz w marcu sie nie staramy az do czerwca - w marcu termin porodu by wypadl na same swieta wiec nie dziekuje [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosica-ja wszystko ladnie widze na Fertility Friend , a moze jednak Tobie Clo potrzebne ?mowila.cos konkretnie ze mozna zaradzix cos czy nic chce czekac bo to sie zdarza ?

Leeleeth- gdzie jestes jak maluchy :)?! Pisz jak tam clo przy kp na Ciebie zadziałało , ale kurde ja nie pamietam ze bralas wow!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry