reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Dziewczyny, pocieszyłyście mnie :D

Imama no właśnie ja 2 synów mam bez moich O, więc no jest inaczej niż z nimi przynajmniej hehehe

Miciurka zobacz na mój poprzedni cykl - taokie to ja lubię, wszystko widać jak na dłoni (nie patrz na puste kółeczka w tempkach, miałam pełne przez caly cykl, przestawiłam coś w tym cyklu i mi się ten poprzedni tak zmienił, nie wiem czemu)
Screenshot_2018-03-05-13-45-58-551_com.android.chrome.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-05-13-45-58-551_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-03-05-13-45-58-551_com.android.chrome.png
    97,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Moj mąż cos marudzi, ze on jeszcze nie chce w przyszlym miesiącu zacząć staranek :/ Nie wiem, czy go oszukac co do ovu czy truć mu dupsko i spróbować go przekonać. Jakies rady?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Babygirl- to u Ciebie ta tempka sie zbiera bardzo powoli do gory :), po prostu taki urok twoj hehe, ja w ogole rzeczy najbardziej przejrzyscie to widze na FF, nie wiem.czemu :D chyba przyzwyczajenie, bo jeszcze na fermometer dodaje temp i na innym kalendarzu ale cos.mi najbardziej FF pasuje,

Mi sie wydaje ze ten cykl.teraz mega podobny do styczniowego a kreske samo ustala czy ty dajesz?

Mihasia- a czemu maz mowi ze nie chce ? A co on myali ze zrpbi zloty strzal i juz hehe to nie tak latwo -ale oczywiscie moze sie zdarzyc :D

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@kredka bo mowi, ze teraz ma malo witamin i duzo alkoholu pil i boi się, ze może być uszkodzony płód... Co o tym myślicie?

@kredka bo mowi, ze teraz ma malo witamin i duzo alkoholu pil i boi się, ze może być uszkodzony płód... Co o tym myślicie?

Wtedy nawet nie dojdzie do zagnieżdżenia zarodka także luz najwyżej będzie tylko biochemiczna.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry