reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Baby_girl ale skoro pH kontrolujesz to O nie ma znaczenia. Co innego jak ktoś się nie zakwasza itd. Ja mam trzech synów bez O Haha także to jak wszystko. Myśl pozytywnie!
Wg mnie owu w 14 dc była i tak [emoji6] temp troszkę wyższa ale moim zdaniem jutro będzie jeszcze wyższa bo masz dość stałe temp.
Kredka powodzenia u gina.
Lusia a jesz dobrze tzn nie glodzisz się? Bo naprawdę trzeba tez uważać na LE dietę i nie przesadzić bo owu może wogole nie być itd.
Miciurka chyba pisała ze zel do usg dopochwowego podwyższa pH.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Luisa-nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi buhahhaha [emoji14] [emoji23]

Tak moze zaburzyc ph, nie wiem czy pamietasz bylam na monitoringu w cyklu styczniowym w ogole nie myslac o ph lol[emoji23],ale to 2- 3 dni przed zrobic staranka ja sie jeszcze pozniej zakwaszalam po w razie czego .

Babygirl-za kilka dni sie wyjasni czy i kiedy faktycznie bo u Ciebie nie ma takich spadkow itp jak u mnie calkiem masz rowne tempki, u mnie od razu widac hehe albo sie przyzwyczailam

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama w miesiąc schudłam 6kg i zaczęłam codziennie ćwiczyć. Ale przyznam ze głodu nie czuje i na pewno nie czuje się jakaś zagłodzona. Chyba ze mój organizm odbiera to zupełnie inaczej:/ ? Ale ani nie jest mi słabo ani nic wręcz przeciwnie heh

Do góry