reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Ana87 rodzic to chyba jeszcze nie, bo ona sporo po Imama zaszła tpcgyba na maj miała [emoji848] No ale głowy nie dam [emoji6]
Ja bym tak chciała.... pyk i ciąża i pyk dziewczynka [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
Z całego serca @kredkaczarna życzę takiego scenariusza [emoji1307][emoji1307][emoji1307] bez diet, supli i całego tego zamieszania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Dokładnie Lele, też bym chciała mieć to za sobą i to jeszcze z najlepszym wynikiem:)

Kredka, ja miałam mnóstwo testów. Te niebieskie są najgorsze, u Ciebie cud że i tak wychodzą pozytywne u mnie nigdy nie było pozytywu a monitoring mówił co innego. Później zmieniłam na te zielone z allegro. Lepsze ale też bywało różnie, pokazywały przez kilka dni dwie kreski. Domowe laboratorium tak samo. Miałam też firmy Apteo i w sumie były spoko, ale pamiętam że jedna partia mi też nie pokazywała dwóch kresek gdzie owu była na pewno bo aż poszłam na usg zobaczyć na jakim jestem etapie, więc przerzuciłam się na Rossmannowe- Facelle. Ogólnie, moim zdaniem najlepsze z tych wszystkich to Facelle z Rossmanna. Ale zobaczymy, pewnie do pierwszej skuchy. W cyklu starankowym pójdę na monitoring bo za wysoka jest stawka:):)
Poza tym faktycznie wydaje mi się ze w 17dc ciąży nie ma raczej własnie jesteś w okolicach owulacji a testy masz wadliwe...:(

Dokładnie Lele, też bym chciała mieć to za sobą i to jeszcze z najlepszym wynikiem:)

Kredka, ja miałam mnóstwo testów. Te niebieskie są najgorsze, u Ciebie cud że i tak wychodzą pozytywne u mnie nigdy nie było pozytywu a monitoring mówił co innego. Później zmieniłam na te zielone z allegro. Lepsze ale też bywało różnie, pokazywały przez kilka dni dwie kreski. Domowe laboratorium tak samo. Miałam też firmy Apteo i w sumie były spoko, ale pamiętam że jedna partia mi też nie pokazywała dwóch kresek gdzie owu była na pewno bo aż poszłam na usg zobaczyć na jakim jestem etapie, więc przerzuciłam się na Rossmannowe- Facelle. Ogólnie, moim zdaniem najlepsze z tych wszystkich to Facelle z Rossmanna. Ale zobaczymy, pewnie do pierwszej skuchy. W cyklu starankowym pójdę na monitoring bo za wysoka jest stawka:):)
Poza tym faktycznie wydaje mi się ze w 17dc ciążowy Ci nie wyjdzie przeciez a raczej własnie jesteś w okolicach owulacji a testy masz wadliwe...:(

@Ana87 rodzic to chyba jeszcze nie, bo ona sporo po Imama zaszła tpcgyba na maj miała [emoji848] No ale głowy nie dam [emoji6]
Ja bym tak chciała.... pyk i ciąża i pyk dziewczynka [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
Z całego serca @kredkaczarna życzę takiego scenariusza [emoji1307][emoji1307][emoji1307] bez diet, supli i całego tego zamieszania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
To ja tak miałam, ale u nas pyk na chłopaka coś nie bardzo. Mimo że teoretycznie łatwiej :( pisałam Wam że ja dokładnie 2 przytulanki miałam idealnie w owu owu (1x zaraz po pozytywnym teście w ten sam dzień, 2x na następny dzień bo myślalam że owu miałam jak przy 1x w niecałe 10h po teście).
Oba negatywny, jeden przespantmy i dop ten najbardziej durny cykl siadł w najbardziej nirwyliczobym cyklu...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

No pytanie tylko czy to 17dc jakby byla ciaza. Ale watpie jakos. Bo jak niby 17dc to szans nie ma na ciaze bo niby skad i jak ;) no ale wychodzi ze wszystkie wadliwe? Firma taka czy inny? Ja mysle ze moze po owulacji mi sie jakos utrzymuje ten hormon lh czy cos innego co pokazuje caly czas dodatni test

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Kinga_1 no na pewno min rok ;)
Tak to jest Ana87, pamiętam jak płakala bo wpadke zaliczyla a tu córeczka
@kruszynka mnie w ostatniej ciąży tak się porobiło z włosami że mogłam i mylam je raz na tydzień : ) podobno to bardziej na chłopczyka tak miały dziewczyny a u mnie się nie sprawdziło;)
@szczypiorkowa12345 gratuluję serduszka fajnie że dr to fajna babka, a to bardzo ważne. Czyli który to tydzień ciąży masz?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie piszcie o wpadkach... czekam w napięciu na @. Cała zestresowana jestem ;( mam dostać wtorek / środa. Jeszcze dziś jakieś plamienie i mam schiza za to implantacja. Proszę modlic się o @

reklama
Witam się.
Tak tak Kitqa Mihasia będę zaczynała właśnie herbatki, masaż krocza i wiesiołka.
Synów właśnie ekspresowo urodziła wiec w ta moc ziół akurat wierze strasznie! Polecam
Kinga tak to Ana87 ale miała termin wcześniej. Wiec może nawet już urodziła.
Gosica kciuki za cykl. Oby się udało
Kredka dziwne bardzo te testy. Ale właśnie pamietam ze pisałaś ze masz jakieś dziwne plamienia. Może jesteś już długo w ciąży? Dlatego pozytywy. Ja bym jutro zatestowala. Bo krwawic naprawdę można mimo ciąży itd. Rozmawiałam o tym z Polozna. I mówiła ze nawet teraz ma ciężarna co ma plamienia non stop a już końcówka ciąży i nie ma przyczyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry