Kruszynka123
Fanka BB :)
[USER=172855]@Kruszynka123 przetrwać z nastolatkiem w domu to prawdziwe wyzwanie. Zwłaszcza te 15 to tak durny wiek ze ja osiwiałam. Masz rację tylko jeść,spać i komputer i tylko jego potrzeby się liczą... Ale trzeba zacisnąć żeby i potem jest ok Teraz gdy mój syn ma już 18lat(prawie) to jesteśmy kumplami,jednak wymagało to duuużo cierpliwości.
[/USER]
Oj tak cierpliwość to by mi się przydała [emoji2] charakterek teraz to taki ma hormony mu szaleją.
Gorzej jak mnie zaczną Hehe, swoją drogą jak ja mam im pow o ciąży [emoji29] [emoji79] nie mam pojęcia.
Kredka chcesz robić test 17dc [emoji15] a nie lepiej poczekać do przynajmniej 10 dpo i wtedy znowu zrobić test owu Mi 11 dpo test owu wyszedł z blada kreska a 12dpo ciążowy bobo dwie mocne krechy ale to było tamtym razem....... I nie chce tego wspominac.
Jutro zaczynam 6tc [emoji7]
I nie podoba mi się to co mi się wyprawia z włosami [emoji48] wczoraj mylam wieczorem wstaje a one wyglądają jak tłuste [emoji33] katastrofa jakas umylam znowu i za wiele nic to nie dało dalej ciulowo wyglądaja.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom