reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka, duphaston nie jest wykrywany w wynikach, tzn wynik Twojego progesteronu, to jest taki wynik jaki sam sobie Twój organizm wyprodukował.
Dziękuję za odpowiedź właśnie się zastanawialam czy ten lek wpływa na wyniki badań,zatem jest ok, biorąc jeszcze duphaston wspomagam naturalny progesteron który nie jest jeszcze najniższy uff....

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka teraz używam tylko tych allegrowych one step. Wczesniej domowe labalatorium, fertile time, doz, i nic nie pokazywały te przynajmniej cos
1519842236-b92a5b25f4c29e53-aaaaaa.jpeg

Natomiast martwi mnie to plamienie, za długo na owulacyjne [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kruszynka-jest ok! Powinno byc wyszczegolnione ile progesteroni mniej wiecej w ktorym tyg. Ciazy powinno byc ale prawie 60 to niezly wynik ,

Leeleeth- moze kup one step zielone one mi spoko pokazuja, a zobacz moje wondfo [emoji23][emoji23][emoji23]
1519844950-433cc3634cc3c75d-aaaaaa.jpeg

Kurdee mam dziwna temp. Zaczelam.progesteron brac bo masakra tak nisko :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry