reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Polecam ovuViev. Zawsze z dużą dokładnością obliczala mi ovu na podstawie temp i innych obserwacji a teraz liczy mi dni ciąży.@Miciur_ka a jakaś polecana aplikacja po polsku?
Odebralam wyniki w miesiac z 1,26 przy braniu 0,5 tabl eurtox 25 wyskoczyło mi na 2,72 czyli dobrze zrobiłam podnosząc dawkę do całej tabl.
Matko bosko po tym soku to nie tylko zaparcie minęło ale jest rewolucja żołądkowo /jelitowa hmm grunt że pomogło[emoji16]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Wow kciuki ja idę za tydz[emoji29] mam nadzieję że szybko mi minie do tego czasu.Dokaldnie TAK[emoji7]
pierwsza ciężarówka która rozpętała kule 2 kresek JUTRO wieczorem melduje się u ginekologa [emoji4][emoji7]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Marzycielka86
Ja też polecam ovuview,trochę podobny jest do ovufriend :-)
Ale mnie boli podbrzusze, ponosilam dziś synka bo chory ale wzięłam nospe to może pomoże :-)
Ale mnie boli podbrzusze, ponosilam dziś synka bo chory ale wzięłam nospe to może pomoże :-)
Kruszynka123
Mnie od pon gdy wiekszylam dawkę duphaston do 2*1, nie boli nic (gin kazal zwiększyć jeśli będzie bolało [emoji79]Ale mnie boli podbrzusze, ponosilam dziś synka bo chory ale wzięłam nospe to może pomoże :-)
Czasem coś lekko zakluje i tyle
Już się zastanawiam czy aby na pewno wszystko ok najpierw mnie bolalo a teraz cisza [emoji55]
szczypiorkowa12345
Wrrrr u mnie zmiana, dopiero w pt będę u lekarza i mało tego nie idę do swojego bo mój nie przyjmuje, boże.... Ale jestem złaWow kciuki ja idę za tydz[emoji29] mam nadzieję że szybko mi minie do tego czasu.
Kruszynka123
To może poczekaj na swojego i idź w poniedziałek?Wrrrr u mnie zmiana, dopiero w pt będę u lekarza i mało tego nie idę do swojego bo mój nie przyjmuje, boże.... Ale jestem zła
Belle- ja uzywam 3 apek, Fertility Friend, moj kalendarzyk, i femometer, ale.temp najlepiej widac na FF,
Anija-ja nie słodze, cukru nie uzywam wcale, ale slodycz za to za mna łazi czasem,
Kruszynka- monitoruj koniecznie dalej hormony! Ja wlasnie chyba ide sobie spr. Bo mi sie cos rozwaliło,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Anija-ja nie słodze, cukru nie uzywam wcale, ale slodycz za to za mna łazi czasem,
Kruszynka- monitoruj koniecznie dalej hormony! Ja wlasnie chyba ide sobie spr. Bo mi sie cos rozwaliło,
Kruszynka123
Oczywiście, za 2 tyg przed sama wizyta u endokrynologa powtórzę wyniki, czekam jeszcze na progesteron wyniki maja być online po 18 tejBelle- ja uzywam 3 apek, Fertility Friend, moj kalendarzyk, i femometer, ale.temp najlepiej widac na FF,
reklama
Kruszynka123
Sa wyniki.
Progesteronu przy dawce duphaston 2*1 jak wspomniałam wcześniej wynik to 56,9.
Normy
2,8-147,3 w I trymestrze.
Nie wiem czy mam się martwić.
Progesteronu przy dawce duphaston 2*1 jak wspomniałam wcześniej wynik to 56,9.
Normy
2,8-147,3 w I trymestrze.
Nie wiem czy mam się martwić.
Podziel się: