reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Padłam ;) no to chyba wszelkie teorie obalone ;)

Czy ten ostatni test owu mogę traktować jako pozytyw ?

Tzn ten z lewej ;-)

Załączniki

• 6B92B8DE-2F26-4E7C-B089-258FE3836000.jpeg
    6B92B8DE-2F26-4E7C-B089-258FE3836000.jpeg
    357,6 KB · Wyświetleń: 60
Bo to Szczypiorkowa na 100% tak jest.
Ja mam synów trzech z jednego stosunku w płodne
Ja zaczynam myśleć że każdy ma swoje 100% na powodzenie planowania płci [emoji23] dziewczyny jak króliczki w plodne sami synowie, ja same dziopki. Więc teorie obalone [emoji39]
Niedawno pisałam że przyjaciółka w 5dni lrzed owu 2x szalała z mezem np jak nic CORA a jest piękny zdrowy syn. @kinga_z1 znów idealnie owu owu owu i jest córa i tak w kółko [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Luisa wydaje mi się ze tak, owu za rogiem ;-)
Szczypiorkowa coraz bardziej utwierdzam się w tym ze na to wpływu nie mamy, że wszystko jest w rękach Boga ale można próbować dopomóc szczęściu żeby sobie później nic nie zarzucać.

Padłam ;) no to chyba wszelkie teorie obalone ;)

Czy ten ostatni test owu mogę traktować jako pozytyw ?

Tzn ten z lewej ;-)
Ja jak taki miałam to dziewczyny mówiły że to jeszcze nie 'to' i robić testy co 3/4h i faktycznie sciemnial
Ale wtedy u nas i tak nie siadło, więc za was trzyma kciuki!!! [emoji7]

Luisa wydaje mi się ze tak, owu za rogiem ;-)
Szczypiorkowa coraz bardziej utwierdzam się w tym ze na to wpływu nie mamy, że wszystko jest w rękach Boga ale można próbować dopomóc szczęściu żeby sobie później nic nie zarzucać.
Ja to myślę że my możemy sobie pomóc ale na zasadzie żeby mieć 'spokojne sumienie' że zrobiło się wszystko. Ja np miałam wyrzuty6sumienia lrzy drugiej córce że nie przypilnowalam się... Teraz na poczatku też mi było źle jak cholera, że chyba za wcześnie że nie tak, potem test wogole wyszedł inaczej jak widać owu i wogole a potem przyszło 'cos' i ta myśl 'no to będzie Igor!' [emoji39][emoji41] i tego się trzymam [emoji39]

reklama
Też mi ten Igor utkwil w głowie i choćbys imię zmieniła to mi będzie ciężko na nowo zaskoczyć.
Ale miałam długa lekturę od rana nie czytałam.
Dzięki Miciurka za rady to musze się znów obkupic w testy owu, testy pH, nie mam nic aptecznego do zakwaszania, kupię Rephresh. Nigdy nie robilam testów owulacyjnych bo nie było mi to potrzebne ;)
Tylko jedno jest dziwne mam cykle co 25 dni! Już piąty miesiąc mi tak leci. Objawy owulacji mam w 10-11 dniu. U ginekologa byłam 3 mies temu to mówiła że tak czasem jest. Ale to już 5 miesiąc! Czytałam że tak zaczyna się menopauza. :eek:

Do góry