reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo- Wsyztskiego Najlepszego !! Masz w ten sam dzień urodziny co mój syn [emoji1]

Szczypiorkowa - Tak jak piszą dziewczyny cierpliwości :), ale z tego co widzę ja bym jutro strzelała jeszcze zobacz czy Ci testy sciemnieją,

Zonami mam nadzieję że nie masz nic przeciwko - użyłam Twojego dzidzi zdjęcia żeby narysować , a nie chcesz to dać na nie theory oni tam potty shot też oglądają , ja myślę że córka chyba by coś wisiało już gdzieś ;)

Imama - A to nie 3 lubię dziewczynkowe czy mam jakieś linie na oczach [emoji23] ?!

1517233893-903b934b901fdb02-aaaaaa.jpeg

Leeleeth - ja stosuje cały aplikator przed a pół po tylko 3 min po to trochę szybko !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zonami - nub theory miało być żeby dać foto dzidzi i będziesz wiedzieć ;)

Leeleeth łoo jakie zakupy [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka to raczej nie nub tylko potty shot i ja to widzę tak:
1517234623-e9a2fccef5be46c2-aaaaaa.jpeg

I na środku powinny być linie między nogami ale wiaodmo to 14 tc wiec nie jestem pewna czy już to tak widać. Nub theory jest raczej do 13+6

Miciurka jesteś kochana ale to nie to miejsce :-D dałam na te forum ale piszą Early girl może jeszcze coś urosnac. Te kreski było trochę widać bo ten obraz się zmieniał ale jak zatrzymał obraz to wyszło takie zbite rozmyte zdjęcie. On mówił że niby dziewczyna ale w ogóle się nie sugerować jet za wcześnie on określa płeć po 20 tyg mój lekarz nie wie co to nub nawet.

Załączniki

• IMG_20180129_150324.jpg
    IMG_20180129_150324.jpg
    227,9 KB · Wyświetleń: 56
Dziewczyny - kłucie w podbrzuszu / ciągnięcie w dół, zmiejszająca się ilośc sluzu - jestem przed owulacją czy już po?!

Testy negatywne, śluz nadal mątny/biały/lekko wodnisty. Bo nie wiem czy zaciągać mojego faceta w ustronne miejsce czy czekać :D ahahahaha
Dzis jest 15 dzien po miesiączce ... Wychodzi na to, że mój okres się jakoś unormował sam znów do 30sto dniowego odstępu?! Szczerze mówiąc najlepij jakby kjutro był dzien płodny - chata wolna ahahahaahahhaa :D :D :D
- ok odwala mi :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - kłucie w podbrzuszu i zmiejszająca się ilośc sluzu - jestem przed owulacją czy już po?!

Testy negatywne, śluz nadal mątny/biały/lekko wodnisty. Bo nie wiem czy zaciągać mojego faceta w ustronne miejsce czy czekać :D ahahahaha
Dzis jest 15 dzien po miesiączce ... Wychodzi na to, że mój okres się jakoś unormował sam znów do 30sto dniowego odstępu?! Szczerze mówiąc najlepij jakby kjutro był dzien płodny - chata wolna ahahahaahahhaa :D :D :D
- ok odwala mi :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Syndrom nie do ru chania [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Sorry tez mam dziś głupawkę,

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Do góry