reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aha i na tym foto co wstawiłam to wyskoczyły mi kurde strzałki a nie kreski ale nie ze one wskazują na kreski tylko w miejscu strzałek uważam ze są kreski hehe[emoji85]
Dobra edytowałam to zdj bo serio nie tak to wyglada jak miało być

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama- dziekuje.jak cos odpiszą daj znać.naprawde to czekanie mnie wykańcza.napewno mnie rozumiesz.lepiej wiedzieć niż żyć marzeniami

No niestety przykro mi Ana ale to jak myślałam pępowina stad nie da się poprawnie tego określić. Musisz iść na dodatkowe usg jak chcesz mieć pewnosc
1508785862-d13cac2b2ac084cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I teraz jak patrzę nawet na to zdjęcie i te moje kreseczki co zaznaczyłam to jednak są tak jakby odłamy od tej pępowiny ona go góry się „pnie”. Wiec te narządy chyba są raczej w miejscu gdzie Kitqa zaznaczyła ale bardzo złe to widać

Czesc Marantha. Ale cudny obrazek! Tez chciałabym mieć taka śliczna księżniczkę! Cudo!
Wszystkiego najlepszego dla Millie.
Leeleeth, szkoda dziecka. Podziwiam Was bardzo za chęć zaopiekowania się taka dziewczynka. Maziajka, ja tez się poryczalam czytając historie o tej dziewczynce.

Tez widze te kreseczki tak jak kitga bo tamte kreseczki to pepowina , pepowina jest trojnaczyniowa i tak mi sie wydaje ze stad te 3 kreseczki tam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka tak tez to teraz widzę. Zmyliło mnie to na szybko bo było jaśniejsze. Ale nie ma co na 100% nie można się z tego zdj dowiedzieć bo skoro jest pępowina to siusiek może być wyżej a to jajeczka tylko.
Ale wiesz Ana ja bym się skłaniała ku córce u Ciebie i w nią wierze. Ale lmusisz mieć pewnosc żeby się cieszyć.

ja mam zawsze szczęście do jakichś niewyraźnych zdjec☹ musze jeszcze raz wybrać sue prywatnie do lekarza bo ta niewiedza mnie wykończy.☹ ja SA ma na usg w pewnym momencie ładnie widziałam.ale jak poprosiłam o zdjęcie aon wpadł w szal to zrobił mi zdjęcie na odwal.☹ Imama dziekuje ze próbowałaś.mi tez zdaje się ze te kreseczki wyżej bardziej pasują.no ale domniemywac można...

Ana idz do gina nie ma innej rady ja tam jestem pewna ze u Ciebiw cipcia.

Ja sama uwiezylam dopiero po polowkowym u bardzo dobrego specjalisty a i mialam pewnosc ze z mloda zdrowa bo ja pieknie przepadal wiec bedziesz miala 2 w 1.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry