reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Imama weszlam wlasnie poczytac na ingender i rzeczywiście kobitki maja po 3,4 dzieci i starają sie o kolejne : ) szok
Ale mysle sobie rowniez ze sa to wlasnie te przypadki gdzie maja po 3 coreczki lub 3 chlopcow.

Ana-GRATULUJĘ bardzo Ci kochana kibicowałam bo moje pragnienie córki jest równe wielkie jak twoje .
napisz w który to dzień cyklu ta wpadka ?

Ana wielkie gratulacje !!! Tak się cieszę:)Wszystkie mega wierzyłyśmy, że Ci się udało:) Tak mi wesoło jakbym to ja miała mieć dziewczynkę;)Wyobrażam sobie co teraz czujesz, ale fajnie:)

Ana87, gratuluje coreczki!! O rany ale Ci zazdroszczę. A pamietam jak się martwiłam, ze nie zdarzyłas planować, brać suplementów itd.
Teraz to już mozesz szaleć z różowymi zakupami !;)
Tez sobie wyobrażam jak się czujesz szczęśliwa. Jak bym chyba ze szczęścia umarła ;)
Tak, teraz Imama sie szykuje do usg ;) ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sama sobie nie wyobrażam jej szczęścia, naprawdę! Takie nierealne dla mnie to wszystko.
Ja już odliczam do środy. Boje się czy wszystko wporzadku z dzidza i No również czy już będzie widać coś. Spać w nocy nie umie jakieś dziwne sny mam buu....
Kitqa No ciekawe bo teraz nawet już u nas na forum ciężarne planują ciąże odrazu także widać te pragnienie posiadania dziecka danej płci jest dość duże i nie wiadomo czy my nie będziemy jeszcze po 4-5 próbować hihi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny dziekuje Wam każdej z osobna z całego serca szczerze to nie potrafie sie jeszcze cieszyć poniewaz jak w 100%dowiem sie od innego lekarza 23pazdziernika ze tez widzi dziewczynke to uwierzę.narazie jest to dla mnie nie realne....naprawde

reklama
Ana87- AAAAAAAAAAA!!!!!!! WIEDZIAŁAM Mówiłam !!! Nie ma opcji innej kochana wielkie gratulacje! Cieszę się bardzo !!!![emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
Przesyłaj różowe fluidki do nasss!!

Leeleeth- Tak mięty pić nie możesz bo pokarm 'zabiera', Ale meliska rumianek jak najbardziej piwko zero też na pokarm działa na plus ,słodki synuś [emoji7],pewnie poczekaj aż okres wróci bo nie ma co tego coachingu brac wcześniej , a w między czasie mąż sobie może zażywać suplementy :) ,

Biedronka- to wyobraz sobie że mój syn wył 3 dni i nie spał nic a nic tylko wisiał na cycu, od razu po porodzie , walczylam o kp, okazało się że ma wędzidełko i nie umiał jeść! Tyle stresu i placzu przez te dni a lekarz nie zauważył ja zauważyłam ale dopiero po takim czasie masakraaa.. a tu jeszcze hormony buzuja..tragedia była

BB_Anna - na dziewczynkę W skrócie jak znasz angielski to jest strona genderdream.com że wszystkimi poradami można się dowiedzieć co i jak, dla męża do brania OLE , szyszki chmielu lukrecja,gorące kapiele omijać/ograniczyć czerwone mięso , jajka,sól , piwko zalecane ,

Dla Ciebie Dieta LE - low everything 1500-1800 kcal, omijać sól, jajka,mięso czerwone, mieso białe, soków i słodyczy też nie ,przerwy między posiłkami ,2-3 posiłki dziennie bez podjadania, drineczki % zalecane [emoji6],

Ja jeszcze będę używać rephresh(żel obniżającyobniżający ph) , CLO polecany na dziewczynkę ale to już lek do brania na pocz.cyklu,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry