Ana87- AAAAAAAAAAA!!!!!!! WIEDZIAŁAM Mówiłam !!! Nie ma opcji innej kochana wielkie gratulacje! Cieszę się bardzo !!!![emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
Przesyłaj różowe fluidki do nasss!!
Leeleeth- Tak mięty pić nie możesz bo pokarm 'zabiera', Ale meliska rumianek jak najbardziej piwko zero też na pokarm działa na plus ,słodki synuś [emoji7],pewnie poczekaj aż okres wróci bo nie ma co tego coachingu brac wcześniej , a w między czasie mąż sobie może zażywać suplementy
,
Biedronka- to wyobraz sobie że mój syn wył 3 dni i nie spał nic a nic tylko wisiał na cycu, od razu po porodzie , walczylam o kp, okazało się że ma wędzidełko i nie umiał jeść! Tyle stresu i placzu przez te dni a lekarz nie zauważył ja zauważyłam ale dopiero po takim czasie masakraaa.. a tu jeszcze hormony buzuja..tragedia była
BB_Anna - na dziewczynkę W skrócie jak znasz angielski to jest strona genderdream.com że wszystkimi poradami można się dowiedzieć co i jak, dla męża do brania OLE , szyszki chmielu lukrecja,gorące kapiele omijać/ograniczyć czerwone mięso , jajka,sól , piwko zalecane ,
Dla Ciebie Dieta LE - low everything 1500-1800 kcal, omijać sól, jajka,mięso czerwone, mieso białe, soków i słodyczy też nie ,przerwy między posiłkami ,2-3 posiłki dziennie bez podjadania, drineczki % zalecane [emoji6],
Ja jeszcze będę używać rephresh(żel obniżającyobniżający ph) , CLO polecany na dziewczynkę ale to już lek do brania na pocz.cyklu,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom