Wiecie co ja mam chęć na te starania chciałabym już córkę urodzić i mieć z głowy tylko wychować dzieci 'zamknąć sklep' [emoji23], teraz muszę jeszcze z pół roku min siedzieć w domu bo nie mam co zrobić z młodszym,do żłobka tu biorą od roku a ja bym chciała gdzieś może na 1,5 r go dać czyli rok siedzenia w domu, ja najchetniej już bym poszła do pracy, my niestety dom wynajmujemy i to mnie tylko podtrzymuje żeby poczekać z ciąża wrócić do pracy i kredyt ogarnąć . Ten cholerny kredyt gdybym myślała o tym 10 lat wstecz jak pracowałam na 2 etaty to bym nie miała problemu ale człowiek młody głupi i miałam faceta nieroba
Jak byłam u ginka po porodzie kazał mi przerwę zrobić 3-4lata! (Długo) bo cholestaze miałam ,I żeby organizm odpoczal
Andzelisia- kciuki mocne
Kitqa-ja śpię z dziewczęca czapeczka pod moją poduszką [emoji23] kto by mi siekiere sprzedał
Hehe
Imama - a No wpadka najlepsza ale ja aż taka płodna nie jestem
, generalnie widziałam zawód na męża twarzy jak mu mówiłam że może poczekajmy , on ma 3 rodzeństwa i sam ma ochotę na 4 dzieci [emoji23] tylko kto to będzie rodził hehe, ja na oba porodu nie brałam znieczulenia ale teraz zdecydowanie bym brała hahah , drugi bardziej bolał jak pierwszy , to wolałabym z 3 nie ryzykowac
,
Millo- musi się syn przyzwyczaić to trochę zajmuje może nawet z miesiąc dwa potrwać, poczekaj troszkę - co do szoguna to wiem o czym mówisz mam dwóch [emoji23], wiesz myślę że syn może przeżywać też ciążę że siostra zaraz będzie i może dlatego też taki jest ze mama i mama , u nas były kłopoty z zazdroscia ale dzięki Bogu już po,
Gosica - to dawaj czadu jak dziś owu , a kiedy robiłaś testy owu? Że nie wiesz czemu wierzyć ? Wybacz gdzieś chyba minęłam jak pisałaś
Biedronka - tu żebym miała macierzyński to muszę 2 lata przepracować i zajść w ciążę , mamy dwóch synów , mamy chęć na córkę ,mąż jak się pytali to koledzy "co liczysz na syna " A on że córkę by chciał Hehe,Ja cały czas się waham bo na plus że przemecze się a później spokój , bo też byśmy chcieli trochę pozyc dzieci wcisnąć babci
Ale muszą być większe bo z takimi nie zostanie
I weź tu człowieku podejmij decyzje [emoji4]
Napewno nie uciekam jestem zbyt ciekawska [emoji23] muszę chłonąc wiedzę
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom