reklama
Ana87
Fanka BB :)
Dziekuje Wam za kciuki robił mi badania prenatalne.na szczęście wszystko ok.wszystko pomierzyl.dzidzius i jego wymiary jest o tydzień młodszy. Lekarz przez usg dopochwowe i przez brzuch próbował płeć zobaczyc i niestety nic... Mialo pępowinę miedzy nogami. jak było bokiem to było widać nogi - wszystko.nuba niestety nie.lekarz powiedział w tym momenci ze narazie nie widział by cos sterczalo---- ale to o niczym nie świadczy. Wstawiam jedynie zdjęcie glowki moze ktoras po główce cos powie
Załączniki
Gosica
Marzycielka, czasem uda mi się Was podczytywać, ale teraz po rozpoczęciu roku jakaś masakra. Młodszy syn choruje, praca, dom, opieka. Padam na pysk.
Dzisiaj 5 dc, łykamy suplementy. Próbujemy jeszcze na o+12, jeśli się nie uda to kolejny cykl może już z clo. Ale jeszcze muszę przemyśleć te kwestie.
Nie martw się idziemy dalej przed siebie!
Imama, tez czuje ze u Ciebie będzie dziewczynka. Już 8 tc? Może 2 mies i poznasz płeć?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzisiaj 5 dc, łykamy suplementy. Próbujemy jeszcze na o+12, jeśli się nie uda to kolejny cykl może już z clo. Ale jeszcze muszę przemyśleć te kwestie.
Nie martw się idziemy dalej przed siebie!
Imama, tez czuje ze u Ciebie będzie dziewczynka. Już 8 tc? Może 2 mies i poznasz płeć?
Ana87 szkoda ze nie poznalas płci, ale skoro nic nie sterczy to moze jest szansa na dziewczynke :-). Niestety ja ze zdjecia glowki nic Ci nie podpowiem poniewaz nie potrafie
Imama pewnie maz sie stresuje jesli bardzo Wam zalezy na dziewczynce, to zrozumiałe, duzo zrobiliscie zeby sie udalo wiec mam nadzieje ze za 1,5mca bedziecie mogli obejrzec na usg wymarzona coreczke.My nie staralismy sie jakos specjalnie na dziewczynke wiec licze sie z tym ze moze byc chlopiec, tym bardziej ze u nas w rodzinie jest sporo chlopakow. Poza tym bardziej zależalo nam zeby miec drugie dziecko, bez nacisku na córke, wiec co ma byc to bedzie, bylebym dotrwala do konca a dziecko bylo zdrowe. Ale rozumie Was ze bardzo Wam zalezy na dziewczynce, wiec niech to marzenie sie spełni!!!
Imama pewnie maz sie stresuje jesli bardzo Wam zalezy na dziewczynce, to zrozumiałe, duzo zrobiliscie zeby sie udalo wiec mam nadzieje ze za 1,5mca bedziecie mogli obejrzec na usg wymarzona coreczke.My nie staralismy sie jakos specjalnie na dziewczynke wiec licze sie z tym ze moze byc chlopiec, tym bardziej ze u nas w rodzinie jest sporo chlopakow. Poza tym bardziej zależalo nam zeby miec drugie dziecko, bez nacisku na córke, wiec co ma byc to bedzie, bylebym dotrwala do konca a dziecko bylo zdrowe. Ale rozumie Was ze bardzo Wam zalezy na dziewczynce, wiec niech to marzenie sie spełni!!!
Ostatnia edycja:
Marzycielka86
Ana super ze wszystko jest ok. A jak lekarz nic nie widział między nóżkami to dobrze wróży :-)
Gosica pewnie ze idziemy dalej nie możemy się teraz poddać. O marzenia trzeba walczyć.;-)
A jakie suplementy bierzecie oprócz magnezu i wapnia?
Gosica pewnie ze idziemy dalej nie możemy się teraz poddać. O marzenia trzeba walczyć.;-)
A jakie suplementy bierzecie oprócz magnezu i wapnia?
B
bibiU
Gość
Ana 87 to super, że wszystko ok, dzidziuś nadrobi ten tydzień napewno szybko :-) tak jak dziewczyny mówią, to dobrze wróży, że nic nie dyndało a ze zdjęcia nic nie widzę, jakieś takie dziwne ujęcie główki. Nie masz innego?
reklama
Imama
Ana szkoda ze nie poznałaś płci. Może wstydnisia z niej [emoji7]. Skoro nic ewidentnie nie dyndało to szansa na córkę jest. Kiedy następna wizyta? Z główki to ja tez ciężko mam zgadywać wiec się nie podejmuje.
Gosica No już 8 t 2 dzień wiec leci ten czas. Dzisiaj dla odmiany się rewelacyjnie czuje.
Asa No nastawiliśmy się tez na chłopca bo przy drugim mąż już był pewien ze córka wiec teraz liczy się z tym ze może być trzeci synek. Szanse zawsze są. Mój jeden brat akurat ma trzech synów a przed ostatnia jest córka wiec nadzieja jest a jak analizowałam jej styl życia itd to tylko schudła co mogło przyczynić się do tego bądź porostu szczęście i miała być ta jedna smerfetka w rodzinie.
Gosica No już 8 t 2 dzień wiec leci ten czas. Dzisiaj dla odmiany się rewelacyjnie czuje.
Asa No nastawiliśmy się tez na chłopca bo przy drugim mąż już był pewien ze córka wiec teraz liczy się z tym ze może być trzeci synek. Szanse zawsze są. Mój jeden brat akurat ma trzech synów a przed ostatnia jest córka wiec nadzieja jest a jak analizowałam jej styl życia itd to tylko schudła co mogło przyczynić się do tego bądź porostu szczęście i miała być ta jedna smerfetka w rodzinie.
Podziel się: