reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny tak jestbo chcemy troche pomoc naturze .Chcrmy cos zaplanowac a nie zawsze to wychodzi...kitqa ja o wiele bardziej przezywalam to zr bede miec drugie synka jak teraz sie dowiedzialam o 3 synku :-).zobaczysz ze 2 dziewczynki tez beda super i pomysl ze nie jedna z nas ci ich zazdrosci :-) ale jest jak jest i nalezy sie z tym pogodzic .Wazne zeby tylko dzieciatka byly zdrowe a plec to drugorzedna sprawa :-)

Wiecie, ja to się boję, że jak zaczną się konkretne staranka to nakręcę sie na dziewczynkę. A wolałabym mieć takie nastawienie jak teraz, że raczej chłopczyk będzie kolejny. Żeby potem nie cierpieć i nie mieć żalu.

Straszne mieszane uczucia to we mnie wzbudza.

Trzymam kciuki za Was i uważnie śledzę Wasze poczynania [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki Marzycielka :-) ja dziś drugi dzień cyklu i drugi dzień mierzenia temperatury :-) i pierwszy dzień z castangus :-) zobaczymy co mi z tego mierzenia wyjdzie :-D

Leeleeth https://genderdreaming.com/forum/payments.php
Kitqa wiadomo. Ja Tez silna z zewnątrz i wygadana a i tak mi przykro i sie denerwuje strasznie po głupich komentarzach. U mnie najważniejsze to było żebym sama ja wewnętrznie była gotowa na synka bo przy drugim jakoś wcześniej nie pomyślałam ze może się nie udać. Wszędzie pisało ze jak długo przed owu to gwarantowany synek. I teraz porostu nawet ze zrobiłam tak dużo to jestem gotowa na mojego chłopczyka [emoji6]dwóch trochę mniej hehe
Marzycielka tu tak nie chodzi o prolaktyne tylko o inne hormony: estrogen, testo i progesteron bo przy karmieniu to niskie hormony są przeważnie. A jak wysoka prolaktyna to tez ciężko zajść w ciąże wiec dziewczyny biorą vitex na obniżenie.
Bierdonka dużo w domu siedziałam i lubię czytać. Mi cykle po porodzie po kp się wydłużyły. Zawsze miałam 28-29 a teraz ponad 30.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie chłopczyk. Tak te komentarze innych są najgorsze i współczucie ze dlaczego nie parka a może za 3 razem się uda itd
A pamietam jak mialysmy obalic przyrosty bety ale no ale nie wyszlo :-)ja przy drugim dziecku bylam bardzo nastawiona na dziewczynke.wogole chlopca nie bralalam pod uwage.az mi glupio jak sobie to wszystko przypomne.czytalam o pomylkach w usg i takie tam.no a teraz Mam cudownego synka :-)

No wiesz co Antonina trochę przesadziłaś.... Piszac ze lepiej miec synow niz sam babiniec. Przykre

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak uważam [emoji4] to moje osobiste odczucia

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry