Imama
Fanka BB :)
Kitqa myśle ze każda się tak głupio z nas "pociesza". Stad później takie czasem dziwne komentarze. Sama czasem tak z mężem rozmawiam ze z córkami to ciężko, ze imprezy to obawy większe o córkę. Chociaż w głębi wiem ze wolałabym córki niż synów. Wiadomo moi najukochansi ale jednak zawsze marzyłam tylko o córkach jako ze tez z siostra się wychowałam. Pragnienia idą w dwie strony wiec wiem ze dużo przy córkach pragnie synów.
Sanzak ja dużo czytałam o clo i No lekarze nie zalecają zawsze monitoringu. Chodzi bardziej o to żeby sprawdzić czy nie ma za dużo pęcherzyków. Jedna dziewczyna z GD miała trojaczki i to przy monitoringu. Także różnie, zależy od lekarza. Ja myślałam ze owu będę miała jak zawsze 17-18 dc bo testy nie wychodziły a nagle bum i dwie kreski. I miałam owu w 15 dc a a 14 pozytyw. Powinnaś mieć owu 5-10 dni po ostatniej dawcę wiec 12 dc myśle ze bym zrobiła ale u ciebie znowu długie cykle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sanzak ja dużo czytałam o clo i No lekarze nie zalecają zawsze monitoringu. Chodzi bardziej o to żeby sprawdzić czy nie ma za dużo pęcherzyków. Jedna dziewczyna z GD miała trojaczki i to przy monitoringu. Także różnie, zależy od lekarza. Ja myślałam ze owu będę miała jak zawsze 17-18 dc bo testy nie wychodziły a nagle bum i dwie kreski. I miałam owu w 15 dc a a 14 pozytyw. Powinnaś mieć owu 5-10 dni po ostatniej dawcę wiec 12 dc myśle ze bym zrobiła ale u ciebie znowu długie cykle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom