reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jutro moja druga beta mam dwóch łobozow marzę o córeczce ale ogólnie chce maleństwo także będę szczęsliwa ny było zdrowe. Jeszcze uwierzyć i tak nie mogę że tak szybko udało się. Czytam was i widzę że wy tu kochane obcykane jesteście co do określenia płci na różne sposoby;-) ;) także jutro zamelduje jaki tam u mnie przyrost bety to może powiecie coś na ten temat :D

@ana. Z tego co pamietam prenatalne robi sie od 11+6 do 13+6 takze zdążysz. Ja na Towim miejscu zrobila bym je w polsce.
Ja mam zaplanowane prenatalne na 13+0 czyli na 10.08. Specjalnie chcialam później by dzidzie bylo dobrze widac przez mój tluszczyk ;)

@Majorcia ja z pomorza:) okolice Chojnic, wiec do Rudy daleko, dzieki za info odnosnie ceny do tego jeszcze wizyta wiec w 500 zl powinnam sie zamknac, pomysle bo nawet nie wiec co i jak u mnie.
@Mikallo jesli tutaj to ja chce isc jak wroce czyli 7.08 i bedzie to wasnie 12+1 dz czyli 13 tydz wiec sie mieszcze spokojnie. Zobacze co powie mi w sobote ginekolog.

Ana ja robiłam w obydwu ciążach pow 13 tc. W ostatniej to 13t4d ciąży. Koszt to właśnie Ok 250 zł plus ewentualnie badanie krwi do tego Ok 100 zł. Wiec w 400 zł myśle ze spokojnie się mieścisz. W Polsce to chyba podobno ceny.
Majorcia a skąd jesteś bo ja do Rudy mam blisko bo z Zor ogólnie No ale teraz w Niemczech mieszkam.
Kruszynka kciuki za betę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

mnie zawsze boli lewy jajnik na owul, nigdy prawy i mam samych chlopow w domu, moze ja tylko z jednego "owuluje " tak to sie to zwie?:D i dlatego rodze samych chlopakow.

reklama
mnie zawsze boli lewy jajnik na owul, nigdy prawy i mam samych chlopow w domu, moze ja tylko z jednego "owuluje " tak to sie to zwie?:D i dlatego rodze samych chlopakow.

ANA ja miałam robione prenatalne w 12 i 4 i w 12 i 3 także spokojnie

IMAMA jestem z Gliwic tak jak MILLO prenatalne robiłam w Genomie i byłam bardzo zadowolona Mam rodzinę w Częstochowie i okolicach i znam Zory

Ostatnia edycja:
Do góry